27.1.12

Βραβειάκι!!!

Πριν από λίγες μέρες έλαβα αυτό το βραβείο από τη Νατάσα και το makeup-nails και καθώς ετοίμαζα την ανάρτησή μου έφτασε ένα μήνυμα κι από τη γλυκιά μανούλα Βέρα και το owl mommy που με ενημέρωνε οτι μου το χαρίζει κι εκείνη... Κορίτσια σας ευχαριστώ, χάρηκα πολύ-πολύ που με τιμήσατε!!!



Σας παρουσιάζω, λοιπόν, τις δικές μου απαντήσεις στις ερωτήσεις που το συνοδεύουν, για 10 αγαπημένα πράγματα...

1. Name your favorite song:
Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, εδώ σε εκτέλεση των αγαπημένων Guns n' Roses (μπορώ απλά να το ακούω και να το ξανακούω και να μην το βαριέμαι ποτέ).

2. Name your favorite desert:
Αυτό το ξανάγραψα πρόσφατα!!! Η μηλόπιτα του μπαμπάκα μου :)

3. What ticks me off:
Η αγένεια και αναισθησία ορισμένων ανθρώπων.

4. When I' m upset:
Κατεβάζω ρολά...

5. What' s your favorite pet:
Οι σκίουροι (αυτή την αδυναμία την απέκτησα πρόσφατα).

6. Black or white:
Σίγουρα λευκό!!!

7. Biggest fear:
Να με χρειάζονται οι δικοί μου άνθρωποι και να μην είμαι δίπλα τους...

8. Everyday attitude:
Μια διαρκής μάχη των "θέλω" και των "πρέπει" που μου επιβάλλει η καθημερινότητα [μεταξύ μας συνήθως κερδίζουν τα "θέλω" μου ;) ].

9. What is perfection:
Ένα χαμόγελο, ένα φιλί, μια αγκαλιά, μια όμορφη εικόνα, οι καλοί φίλοι, η αγάπη χωρίς όρους, το να είμαι μαζί με την οικογένειά μου... Πράγματα απλά, καθημερινά, που δεν έχουν καμία σχέση με τα χρήματα και τα υλικά "αγαθά".

10. Guilty pleasure:
Το φαγητό και τα γλυκά όταν καταναλώνονται σε υπερβολικό βαθμό!!!


...και 7 τυχαίες σκέψεις:

1. Έχουν μαζευτεί ένα σωρό δουλειές που συνεχώς αναβάλλω, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να τις ολοκληρώσω και μάλλον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

2. Αποφασίσαμε σήμερα με την κουμπάρα μου να αρχίσουμε γυμναστήριο, αλλά αν δε μας δω με φόρμες και αθλητικά παπούτσια εγώ δε μας πιστεύω!!!

3. Έχω πολλές νέες ιδέες για κοσμήματα κι ανυπομονώ να τις υλοποιήσω, γιατί μου έλειψαν τα κοσμηματάκια μου!!!

4. Θέλω να πάω εκδρομή σ' ένα όμορφο μέρος που δεν έχω ξαναπάει κι ας είναι δίπλα στη Θεσσαλονίκη, δε με πειράζει η απόσταση...

5. Μου στοιχίζει πολύ που δε ζω κοντά στην ανιψούλα μου  :(

6. Βαριέμαι θανάσιμα τα ψώνια!!!

7. Απορώ με όλους μας που δεν έχουμε βγει ακόμα στους δρόμους να διώξουμε όοοοολους αυτούς που τόσα χρόνια ζουν εις βάρος μας. Αλήθεια αυτό οφείλεται σε παραίτηση ή σε κάποιου είδους σοκ;!

Επειδή βλέπω οτι αρκετές το έχετε ήδη λάβει το βραβειάκι το χαρίζω σε όποια κοπέλα δεν το έχει πάρει ακόμα κι έχει τη διάθεση να μας γράψει τη δική της εκδοχή...


Υ.Γ. Σήμερα καθώς προσπαθούσα να επιλέξω κάποια καινούρια ιστολόγια σε αυτά που παρακολουθώ ο blogger δε με άφηνε να τα προσθέσω γιατί μου έβγαζε οτι υπάρχει όριο 300 ιστολογίων... Γνωρίζει καμία αν μπορώ να κάνω κάτι για να προσπεράσω αυτό το όριο;

18 σχόλια:

  1. Γλυκιά μου Ειρηνούλα συμφωνούμε σε όλα!!! Εκτός από τα σκιουράκια, κι όχι γιατί δεν αγαπάω, αλλα δεν τα συνήθισα σαν κατοικίδια.. Ασε που μου θυμιζουν και λίγο τα ποντικάκια που δεν είναι και η αδυναμία μου...! Σίγουρα αν είχα στο σπίτι μου όμως θα τα υπεραγαπούσα, όπως αγάπησα και τον σκύλο μου που ενώ δεν τον πολυήθελα στην αρχη, τώρα δε μπορώ χωρίς αυτόν..! Για το όριο που λες δυστυχώς δε ξέρω να σε βοηθήσω.. Φιλάκια πολλά και όνειρα γλυκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη εγώ μέτρησα στο προφίλ σου 290 ιστολόγια που είσαι γραμμένη εκτός και αν μου ξέφυγαν μερικά. Πάντως λογικό είναι να υπάρχει όριο γιατί στον Πανόπτη του Blogger αν πας να διαβάσεις τις αναρτήσεις όλων αυτών κρασάρει η μνήμη του Η/Υ. Δοκίμασε να σβήσεις μερικά που δεν σου είναι χρήσιμα ή κάνε άλλο ιστολόγιο με παρόμοια χαρακτηριστικά. Σε συγχαίρω για την κοινωνικότητα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @butterfly art: Είναι κατάλοιπο από πρόσφατο ταξίδι μου αυτό, αλλά πραγματικά αν δε θεωρούσα οτι το φυλακίζω πολύ θα ήθελα να έχω ένα στο σπίτι μου!!!

    @niatta: δεν είναι απλά θέμα κοινωνικότητας, θεωρώ σωστό να παρακολουθώ τα ιστολόγια που με παρακολουθούν κι εκείνα και είναι και μερικά επιπλέον που μου αρέσει η θεματολογία τους... Έχω μερικά σε αναμονή (πάνω από 10) τα οποία δε μου τα προσθέτει γιατί μετά το σύνολό τους ξεπερνά το όριο των 300. Δε θα ήθελα να διαγράψω κανένα και μάλιστα όταν ανακαλύπτω κάποιο νέο κι ενδιαφέρον θέλω να μπορώ να το παρακολουθώ κι εκείνο!!! Βρίσκεις τόσο όμορφα ιστολόγια, με τόσο ενδιαφέρουσα θεματολογία που είναι κρίμα να μη μπορείς να τα προσθέτεις απεριόριστα... Θα δοκιμάσω πάντως να τα χωρίσω σε κατηγορίες, μήπως έτσι προσωρινά προσπεράσω το πρόβλημα αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκιά μου Ειρήνη,τέλειο πόστ μάθαμε πράγματα για σένα,αλλά να βαριέσαι τα ψώνια βρε κορίτσι????σε αντίθεση με μένα που να είμαι όλη μέρα δεν θα πω όχι????καλό σου σ/κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ όμορφα όλα αυτά που έγραψες και μάθαμε για σένα ...νομίζω πως αν γίνεσαι μέλος του κάθε ιστότοπου και δεν πατάς απλά παρακολούθηση που βρίσκεται πάνω πάνω σε αφήνει να ξεπεράσεις τα 300 ...μέτρησα τα δικά μου και όντως είναι περισσότερα ...βέβαια σίγουρα κάποια θα είναι ανενεργά εδώ και μήνες οπότε θα μπορούσες να τα διαγράψεις ..άλλος ένας τρόπος είναι τα περνάς στην δεξιά σου στήλη και να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις ..ελπίζω να βοήθησα ..καλό σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία!! Έκανα και δεύτερη λίστα, έσβησα και μερικά που ήταν ανενεργά μήνες (όσο λιγότερα μπορούσα βέβαια!) και το παλεύω όλη μέρα σήμερα να τα συγυρίσω... Ε, δεν είναι και ο καλύτερος βοηθός ο blogger!! Συνέχεια κολλάει!!

      Διαγραφή
  6. Εγώ, απάντηση για λειτουργίες του blogger, όπως θα ξέρεις, δεν μπορώ να δώσω δυστυχώς. Ακόμα δεν τά'χω βρει μαζί του, ακόμα στα μαχαίρια είμαστε!! Διάβασα όλα όσα γράφεις και συμφωνώ στα περισσότερα και προπάντων ότι βαριέμαι αφάνταστα τα ψώνια.
    Φιλάκια και καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα... Μην ανησυχείς Φιλία μου!! Θα το παλέψω το θέμα και θα βρω μία άκρη!!

      Διαγραφή
  7. Γειά σου Ειρήνη :)
    Μια καλή ευκαιρία, να διαβάσουμε κ να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για σένα! Πως και σου αρέσουν τα σκιουράκια?
    Στην Ελλάδα, σπάνια βλέπεις πάντως, εκτός αν μένεις στο βουνό.
    Όσο για το γυμναστήριο, να πάτε αμέσως να γραφτείτε ;)
    Φιλάκια καλό ΣΚ **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Lyriel!!
      Πραγματικά, είναι ωραίο που γνωριζόμαστε καλύτερα μέσα από τις αναρτήσεις μας. Όχι, δε μένω σε βουνό στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετά το πρόσφατο ταξίδι μας στη Νέα Υόρκη όπου τα κυνηγούσα σαν τρελή στα πάρκα νομίζω οτι τα ερωτεύτηκα... Όσο για το γυμναστήριο: από βδομάδα ξεκινάμε, έκλεισε!!
      Να περνάς όμορφα :)

      Διαγραφή
  8. Γλυκό μου κορίτσι τι κάνεις?!Τα μαθαίνω τα νέα σου..χιχι..Τα βραχιολάκια σου πανέμορφα(πολυ τα θαύμασα!)...Συγχαρητήρια για το βραβείο!!!
    Αυτό που έχω στο μυαλό μου για τα ιστολόγια είναι να κάνεις δεύτερη λίστα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου πού χάθηκες εσύ;;;; Ελπίζω να είναι επειδή περνάς υπέροχα :) Έχεις κάνει και ανάρτηση να υποθέσω;! Τρέχω να κοιτάξω, γιατί αυτές τις μέρες που παλεύω με τον blogger δεν έχω χρόνο να κοιτάξω τις αναρτήσεις σας!! Φιλιά από 'δω...

      Διαγραφή
  9. EIΡΗΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 6 ΣΥΜΦΩΜΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ 7 ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΓΩ ΕΝΩ ΓΡΑΦΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν είμαι η μόνη που βαρίεμαι τα ψώνια και νόμιζα πως ήμουν η εξαίρεση του κανόνα!! Για τον blogger δε σχολιάζω απλά γιατί μ' έχει φέρει στον αμήν!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  10. Ειρήνη με πόσο χιούμορ διάλεξες τους Guns & Roses εδώ σ΄ένα blog χειροτεχνίας; Το 'Γνωρίζει καμία' της τελευταίας σου φράσης θα τους ευχαριστούσε πολύ.
    Μια άλλη μέθοδος (αν κατάλαβα καλά πως νοιάζεσαι για να τα παρακολουθείς εσύ, όχι να τα συστήνεις) είναι το reader του google (το έχεις ήδη) που σου επιτρέπει να τα ταξινομείς κατά είδος & να περνάς από την πρόσφατη ανάρτηση του καθενός δίχως πολλά κλικ.
    Πρώτη μου επίσκεψη & χαίρομαι που σε γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Δάφνη!! Χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε από τα ιστολόγιά μας!! Για τους Guns n' Roses που λες δεν ξέρω αν φαίνονται ταιριαστοί με το blog μου, είμαι όμως απολύτως σίγουρη οτι ταιριάζουν με το "μέσα" μου αφού είναι από τους αγαπημένους μου...
      Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές σου κι ελπίζω να τα λύσω τα θέματά μου σύντομα :)

      Διαγραφή