16.12.11

Δυό γατούλες ψάχνουν σπίτι...


Έχω εδώ και αρκετό καιρό στο σπίτι μου δύο γατούλες τσαχπινούλες και ναζιάρες που περιμένουν κάποιον να τις αναζητήσει... Πρόκειται για το ένα από τα τρία δωράκια της κλήρωσης που έκανα τον Οκτώβριο για τους φίλους του blog και της σελίδας μου στο facebook. Δυστυχώς όμως αυτά τα σκουλαρικάκια δεν εστάλησαν ποτέ στην τυχερή, γιατί πολύ απλά δε μου έστειλε τα στοιχεία της!!! Είπα κι εγώ να περιμένω, αλλά επειδή έχουν αρχίσει να παραπονιούνται τα ζωντανά, αποφάσισα να δηλώσω κι εγώ τη συμμετοχή μου με αυτά στην ανταλλαγή δώρων της Ρένας, της Κικής και της Μαρίας!!! Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνουν και πάλι στο ράφι οι γατούλες μου :)))

7 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ!!!!!!!!
    ΕΤΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλη ιδεα να σωσεις τις ναζιαρες γατουλες σου στην ανταλλαγη δωρων των κοριτσιων!!!
    Τυχερουλα αυτη που θα τις κερδισει!!! Φιλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!!!ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΛΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!
    ΟΙ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νασαι καλα κοριτσι..πιστευω καποια στιγμη θα βρουν το σπιτικο τους..ειναι ομως αδικο να κανουμε τοσο κοπο με αγαπηκαι να σταματα εκει..αντε κοριτσι θα ναι τυχερες οι γατουλες σου..καλο σ.β...πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιάνει το χέρι σου Ειρήνη, πολύ ωραία..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά, δημιουργική, με υγεία, αμέτρητα χαμόγελα και κάθε ευτυχία!!!! Το ξέρεις ότι οι γατούλες σου βρήκαν..επιτέλους σπιτάκι???? Μεγάλη μου χαρά που κερδίζω τα σκουλαρικάκια σου!! Ελπίζω να σου αρέσει και το δικό μου δώρο. Περιμένω τα στοιχεία σου στο onirokosmos@gmail.com για να σου ταχυδρομήσω το δωράκι σου. Εννοείται, πως θα σου στείλω και τα δικα μου στοιχεία! Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή