πολύ όμορφαα!!να σε ρωτήσω...έκανεσ την αλατοζύμη?1 κουπα αλατι 2 κουπεσ αλευρι νερο?τα έψησες?γιατι εγω είχα προσπαθήσει να τα ψήσω και φούσκωσαν!!απο οτι κατάλαβα ήθελε χαμηλη θερμοκρασία ο φούρνος...εσυ πως τα έκανες?στέγνωσαν φυσικά?
@peggouli: Η αναλογία που χρησιμοποίησα είναι αυτή που γράφεις, αλλά θέλουν πολύ χαμηλή θερμοκρασία... Εγώ τα άφησα στους 50-70 βαθμούς για 3 ώρες περίπου!! Αλλιώς θα φουσκώσουν και θα κάνουν ρηγμματώσεις :/
Είναι τα τρίτα Χριστούγεννα στη σειρά, που λέω θα φτιάξω στολίδια από τέτοια ζύμη, και όλο το αναβάλλω. Κακώς. Γιατί είναι πολύ όμορφα, και χρησιμοποίησες και ωραία χρώματα. Μπράβο σου.
ομορφαααααα καλεσ γιορτεσ και μπραβοο
ΑπάντησηΔιαγραφήπανέμορφα!!! Και του χρόνου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΡΗΝΗ ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ!!!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!
Ειρήνη μου είναι τοσο γλυκούλια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολύ όμορφαα!!να σε ρωτήσω...έκανεσ την αλατοζύμη?1 κουπα αλατι 2 κουπεσ αλευρι νερο?τα έψησες?γιατι εγω είχα προσπαθήσει να τα ψήσω και φούσκωσαν!!απο οτι κατάλαβα ήθελε χαμηλη θερμοκρασία ο φούρνος...εσυ πως τα έκανες?στέγνωσαν φυσικά?
ΑπάντησηΔιαγραφή@peggouli: Η αναλογία που χρησιμοποίησα είναι αυτή που γράφεις, αλλά θέλουν πολύ χαμηλή θερμοκρασία... Εγώ τα άφησα στους 50-70 βαθμούς για 3 ώρες περίπου!! Αλλιώς θα φουσκώσουν και θα κάνουν ρηγμματώσεις :/
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι τα τρίτα Χριστούγεννα στη σειρά, που λέω θα φτιάξω στολίδια από τέτοια ζύμη, και όλο το αναβάλλω. Κακώς. Γιατί είναι πολύ όμορφα, και χρησιμοποίησες και ωραία χρώματα. Μπράβο σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ όμορφα!!!! 50-70 βαθμοί και 3 ώρες;;;; Ποποπο!!! Είναι πολύ πολύ όμορφα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολυ ωραια,και του χρονου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια ζυμαρενια μανουλα θα γινεις κουκλα μου χρυσοχερα μπραβο
ΑπάντησηΔιαγραφή