15.12.11

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη







Μερικές ακόμα φωτογραφίες από την πρώτη μου απόπειρα δημιουργίας χριστουγεννιάτικων στολιδιών από ζύμη!!!

11 σχόλια:

  1. ομορφαααααα καλεσ γιορτεσ και μπραβοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΡΗΝΗ ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ!!!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη μου είναι τοσο γλυκούλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμορφαα!!να σε ρωτήσω...έκανεσ την αλατοζύμη?1 κουπα αλατι 2 κουπεσ αλευρι νερο?τα έψησες?γιατι εγω είχα προσπαθήσει να τα ψήσω και φούσκωσαν!!απο οτι κατάλαβα ήθελε χαμηλη θερμοκρασία ο φούρνος...εσυ πως τα έκανες?στέγνωσαν φυσικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @peggouli: Η αναλογία που χρησιμοποίησα είναι αυτή που γράφεις, αλλά θέλουν πολύ χαμηλή θερμοκρασία... Εγώ τα άφησα στους 50-70 βαθμούς για 3 ώρες περίπου!! Αλλιώς θα φουσκώσουν και θα κάνουν ρηγμματώσεις :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τα τρίτα Χριστούγεννα στη σειρά, που λέω θα φτιάξω στολίδια από τέτοια ζύμη, και όλο το αναβάλλω. Κακώς. Γιατί είναι πολύ όμορφα, και χρησιμοποίησες και ωραία χρώματα. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα!!!! 50-70 βαθμοί και 3 ώρες;;;; Ποποπο!!! Είναι πολύ πολύ όμορφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ζυμαρενια μανουλα θα γινεις κουκλα μου χρυσοχερα μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή