3.2.12

Ένα βραβείο και μία συνάντηση...

Πάνω που είπα οτι με το προηγούμενο βραβείο και τις εξομολογήσεις που το ακολούθησαν "καθάρισα" με τις αποκαλύψεις σε οτι με αφορά, ήρθε η aMaryllis από το άρωμα Γυναίκας με ένα νέο βραβειάκι και μ' έβαλε πάλι στο χορό των αποκαλύψεων!!! Θα ήθελα να την ευχαριστήσω πολύ-πολύ και να της πω κι από 'δω οτι χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε μέσα από τα ιστολόγιά μας :)


Επειδή όμως η ώρα είναι περασμένη και πρέπει κάποια στιγμή να παραδοθώ αγκαλιά του Μορφέα αρχίζω με τα 7 πράγματα για ΄μενα:

1. Αρχικά σκεφτόμουν να μη γράψω τόσο σύντομα πράγματα για 'μενα γιατί φοβόμουν πως ίσως είναι κουραστικό για όσους διαβάζουν το ιστολόγιό μου... Δεν ήθελα όμως να χαλάσω το χατίρι της aMaryllis, οπότε να που τελικά γράφω!!!

2. Όταν είχα ξεκινήσει αυτό το ιστολόγιο είχα αποφασίσει να μη γράφω πράγματα για 'μενα και απλά να "ανεβάζω" φωτογραφίες των κοσμημάτων μου. Πολύ γρήγορα εγκατέλειψα αυτή τη σκέψη, γιατί το απρόσωπο δε μου ταιριάζει...

3. Πέρασα μία περίοδο που δεν είχα κέφι να ασχοληθώ με την αγαπημένη μου ενασχόληση, το κόσμημα, αλλά σιγά-σιγά επανέρχομαι στα φυσιολογικά μου. Ακόμα δεν έχω πιάσει τη σέγα στα χέρια μου, αλλά πού θα πάει θα γίνει κι αυτό!!!

4. Συνεχώς σκέφτομαι ιδέες για κοσμήματα και κατασκευές, αλλά ελάχιστες από αυτές κάθομαι να τις υλοποιήσω... Ίσως το να τις σημειώνω τουλάχιστον σε ένα χαρτί είναι μια αρχή, γιατί στο τέλος τις μισές τις ξεχνάω.

5. Μόλις ανοίξει ο καιρός θα φτιάξω το δικό μου χώρο δημιουργίας στη σοφίτα που μέχρι το καλοκαίρι μέναμε με τον καλό μου κι έχω ήδη αρχίσει να οργανώνω τα υλικά και τα εργαλεία μου.

6. Ξεκίνησα τελικά γυμναστήριο και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό!!! Την τελευταία φορά που πήγα γυμναστήριο ήμουν ακόμα φοιτήτρια... Ναι, είμαι τεμπέλα, το παραδέχομαι :)

7. Ονειρέυομαι έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο για όλους μας και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ με κάθε τρόπο για να κατακτηθεί αυτό!!!

Τα 15 άτομα που πρέπει να το μοιράσω μου φαίνονται πολλά και είναι αργά, αφήστε που με τα θέματα που έχω με τον blogger έχω χάσει τα μισά ιστολόγια που παρακολουθώ και δε μπορώ να δω ποιά το έχουν λάβει ήδη!!! Επομένως, θα μου επιτρέψετε να το χαρίσω απλά σε όποιον/α έχει τη διάθεση να μας πει κάτι για εκείνον/η...

Πριν σας καληνυχτίσω όμως θέλω να ενημερώσω για μια συνάντηση που οργανώνει η aMaryllis για όσους/ες είναι από Θεσσαλονίκη και έχουν διάθεση να γνωριστούμε από κοντά!!! Μου αρέσει πολύ η ιδέα να γνωρίσω νέα πρόσωπα και να ξανασυναντήσω άλλα που ήδη γνωρίζω, οπότε έχω δηλώσει τη συμμετοχή μου εδώ. Όσοι πιστοί/ες προσέλθετε :)


10 σχόλια:

  1. καλημέρα Ειρήνη μου!!!!!!!!! με γεια τα βραβεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ μόλις άρχισες γυμναστική, εγώ μόλις τη σταμάτησα!!! Μετά από 35 χρόνια συνεχούς άσκησης, βαρέθηκα πια.
    Καλή επιτυχία στη συνάντησή σας, κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη μου θα είμαι κι εγώ εκεί!!!θα βρεθούμε!!καλό σου μήνα, φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι!Τι ωραία:το δικό σου εργαστήριο στη σοφίτα!!!Καλή συνάντηση με τα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ !!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΚΑΛΟ ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημένη μου Ειρήνη σου εύχομαι πολλά πολλά βραβεία ακόμη!!! Είσαι τυχερή που έχεις μια ολόκληρη σοφίτα για εργαστήριο!!! Όσο αφορά τη διάθεση για δημιουργία, αυτή η άτιμη πάει κι έρχεται!!!
    Καλά να είμαστε θα είμαι κι εγώ στην συνάντησή μας, θα γνωριστούμε εκεί!!!
    ΑΑΑΑ!!! καλά έκανες κι άρχισες γυμναστική δρα ευεργετικά και στην ψυχούλα!!! Πολλά πολλά φιλιά και καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι σύντομα να αρχίσω και εγώ να γυμνάζομαι και εγώ χαίρομαι που το μλόγκ σου είναι πιο προσωπικό ...χαίρομαι που σου ταιριάζει καλύτερα έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε όλα τα "κορίτσια" της Θεσσαλονίκης. Πέρασε και πάρε τα φρέσκα βραβεία μου (6ο-5ο-4ο) και να ανεβάσεις λίγο την ψυχολογία σου. Εγώ σκέφτομαι να γράψω βιβλίο οπότε καταλαβαίνεις οι σελίδες με τις σημειώσεις βρίσκονται παντού. Καλή συνέχεια... Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπέρα ειρήνη μου!!αχ τι ωραία που είσαι απο θεσσαλονίκη...την αγαπώ...είναι πολύ όμορφη πόλη...πολύ όμορφο που ετοιμάζετε συνάντηση αντε να δούμε κι εμείς οι Αθηναίες...φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποσο μου αρεσει να διαβαζω προσωπικες εκμυστηρευσεις..
    να το συνεχισεις το γυμναστηριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή