4.10.11

Το δεματάκι έφτασε στον παραλήπτη του...

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους μας!! Χάθηκα λίγο τις τελευταίες ημέρες, αλλά έλειπα από τη βάση μου και δεν είχα πρόσβαση στο δίκτυο... Είχα πάει στο Αμύνταιο της Φλώρινας, με αφορμή το πανηγύρι που γίνεται εκεί κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη και σε συνδυασμό με κάποια επαγγελματική υποχρέωση που είχα στην πολεοδομία της Φλώρινας. Περάσαμε πολύ όμορφα: κάναμε τις βόλτες μας στην περιοχή, φάγαμε πολύ καλό φαγητό, ψωνίσαμε χαζοπραγματάκια από το πανηγύρι και το βασικότερο ξεφύγαμε από την καθημερινότητά μας!!
Χθες το βραδάκι που επέστρεψα έκανα τη βόλτα μου στη γειτονία, να δω τα νέα από τις ημέρες που ήμουν εκτός. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να μπω στο ιστολόγιο της Andria για να δω εάν είχε λάβει το δεματάκι με το δώρο μου για το Greecycle και με πολλή χαρά διαπίστωσα ότι είχε ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα σκουλαρικάκια που της έστειλα!!


Πρόκειται για δύο ζευγάρια σκουλαρίκια: το ένα από χαλκό και χαντρούλες και το άλλο από τα αγαπημένα καπάκια μπύρας που έχουν βαφεί με σμάλτο.



Εύχομαι πραγματικά να της άρεσαν και να τα ευχαριστηθεί!! Οι δηλώσεις συμμετοχής για την κλήρωση ενός δώρου-έκπληξη συνεχίζονται και μέχρι 23.10.2011 εδώ και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ-πολύ για την τόσο μεγάλη συμμετοχή, που ομολογώ οτι δεν την περίμενα!! Θερμή παράκληση να μην ξεχνάτε να αφήνετε ένα στοιχείο επικοινωνίας όσοι υπογράφετε ως "ανώνυμοι"!! Σας φιλώ γλυκά :)

8 σχόλια:

  1. βρε βρε τη ταξιδιωτισσα καλως την παλι πισω
    καλα εκανες ματια μου να αλλαξεις εικονες
    και μπραβο στην κοπελα που τα πηρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη μου καλώς σε βρήκα στο σπιτάκι σου είναι πολύ ωραίο!!!Τα σκουλαρίκια πανέμορφα και πολύ σικάτα είμαι σίγουρη πως η φίλη σου θα τα χαρεί!!!Φιλάκια θα τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε βρε την χρυσοχερα και εγω θελω κατι δικο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου Sophie και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Μόλις ανακάλυψα κι εγώ το δικό σου και τις δημιουργίες σου... Θα τα λέμε συχνά :)
    Ιωαννάκι να 'σαι καλά!! Ελπίζω να 'χεις δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση που κάνω για ένα δωράκι απ' τα χεράκια μου... Τώρα αν δεν είσαι τυχερή... ζήτα μου οτι θες!! Χαχαχαχαχα... Πολλά φιλιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΤΑ ΑΧΑΡΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ.ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΜΠΡΑΒΟ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Ειρήνη.Πρώτη φορά μπαίνω στο blog σου και μου άρεσε πολύ.Καλώς σε βρήκα λοιπόν.
    Φτιάχνεις τέλεια κοσμήματα.Σίγουρα θα τα χαρεί η Andria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι πανέμορφα σκουλαρίκια! Μου αρέσουν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή