26.9.11

Έλαβα δωράκι!!!

Πριν γράψω οτιδήποτε άλλο, θέλω πρώτα να σας ευχαριστήσω πολύ-πολύ μέσα από την καρδιά μου όλους σας για τις γλυκές ευχές σας για τα γενέθλιά μου!! Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να είμαστε υγιείς κι ευτυχισμένοι, να περνάμε καλά με τους ανθρώπους που αγαπάμε και να κάνουμε τη ζωή μας όσο πιο πολύχρωμη γίνεται!! Όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι 23.10.2011 εδώ για την κλήρωση που θα γίνει για ένα δωράκι έκπληξη!! Θερμή παράκληση να αφήνετε ένα στοιχείο επικοινωνίας όσοι υπογράφετε ως "ανώνυμοι" :)

Στο θέμα μας τώρα, επιστρέφοντας το μεσημέρι σπίτι από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Φλώρινα, βρήκα έναν άσπρο φάκελο να με περιμένει... Πριν τον πάρω στα χέρια μου, ήξερα από ποιά ήταν και για ποιό λόγο έφτασε μέχρι εδώ!! Ήταν το δώρο μου που μου έστειλε η Σοφία από το creationsbyheart για την ανταλλαγή δώρων του Greecycle!!


 Άνοιξα αμέσως το φάκελο και μέσα του βρήκα ένα κόκκινο φακελάκι και ένα δεματάκι τυλιγμένο με προστατευτικές φούσκες!! Το κόκκινο φακελάκι περιείχε μία κάρτα με πολύ γλυκά λόγια γραμμένα από τη Σοφία:


Το δεματάκι περιείχε αυτό το υφασμάτινο μπρελόκ για τα κλειδιά, φτιαγμένο από τα χεράκια της Σοφίας:

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη Σοφία και για το δωράκι της, που μου άρεσε πάρα-πάρα πολύ και για την καρτούλα της με τα όμορφα λόγια της!! Μέσα στην εβδομάδα θα στείλω κι εγώ το δικό μου δωράκι κι ελπίζω να αρέσει εξίσου κι εκείνο :)

8 σχόλια:

  1. Χαίρομαι παρα πολυ που σου αρεσε!!! Εύχομαι να δέχεσαι πάντα όμορφα Δωρα στην ζωη σου !!! Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ Ε!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ Ε ΑΡΧΙΖΩ!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑ ΧΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειο το δωρακι σου!!! και πρωτοτυπο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μωρε τι τελειο μπραβο σου και εμενα ηταν ωραια τα δωρακια μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή