23.9.11

Ένα κέρασμα για τα γενέθλιά μου... κι ένα δωράκι για 'σας!!!

Καλημέρα σε όλη τη γειτονιά!!!
Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου και είπα να σας κεράσω ένα γλυκάκι λαχταριστό!!! Είναι καρφιτσούλες από αλπακά, χρωματισμένες με σμάλτο και περασμένες με υγρό γυαλί από επάνω, γλύκα δεν είναι;!


Με αφορμή τα γενέθλιά μου, λοιπόν και μιας κι έχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα στο σπιτάκι μου κι είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό, αποφάσισα να σας κάνω ένα δωράκι!!! Αρκεί να αφήσετε κάποιο σχόλιο σε αυτή μου την ανάρτηση (είτε στη σελίδα μου στο facebook) μέχρι 23.10.2011. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιό ακριβώς θα είναι το δωράκι, αλλά υπόσχομαι να μη σας απογοητεύσω ;)

Θέλω έτσι να ξορκίσω λίγο το κακό, αφού τα φετινά μου γενέθλια δεν έχουν καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα... Δεν έχουν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία των προηγούμενων χρόνων κι αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι μεγαλώνω... Είναι η όλη κατάσταση γύρω μας που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ενθουσιασμό. Η ανασφάλεια για το αύριο και η αίσθηση μουδιάσματος που νιώθουμε βλέποντας τη ζωή μας να αλλάζει δραματικά από μέρα σε μέρα, έχει επηρεάσει λίγο-πολύ όλους μας και ζούμε την εθνική μας κατάθλιψη...

Κάθε μέρα ακούω άτομα της ηλικίας μου, φίλους και συγγενείς μου, να λένε πως ψάχνουν τρόπο να φύγουν στο εξωτερικό για να ζήσουν, αφού είμαστε μία γενιά μορφωμένων ανέργων που φτάνουμε στα 30 και ζούμε με τη στήριξη των γονιών μας, σα να ‘μαστε 15 χρονών. Δεν τους αδικώ που θέλουν να φύγουν… Πώς να πεις σε κάποιον να μείνει;! Τι επιχείρημα να του παραθέσεις;! Για ‘μενα όποιος φεύγει κάνει την καλύτερη επιλογή σε ατομικό επίπεδο.

Επειδή, όμως, είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο κι επειδή έχω μάθει να αγωνίζομαι για 'μενα και τους γύρω μου, πιστεύω πως θα την ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, να διώξουμε όλους τους άχρηστους που οδήγησαν τη χώρα ως εδώ και να τους τιμωρήσουμε γι’ αυτό, να μάθουμε να αποφασίζουμε συλλογικά προς όφελος όλης της κοινωνίας, αν αλλάξουμε λίγο τους εαυτούς μας και εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο, είμαι σίγουρη πως κάτι θα καταφέρουμε. Ας αναλογιστούμε τη δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του κι ας δράσουμε άμεσα, γιατί όταν ξυπνήσουμε από το σοκ που ζούμε δε θα μας έχουν αφήσει τίποτα!!!

Το ξέρω ότι η σημερινή μου ανάρτηση δεν είναι και τόσο χαρωπή, αλλά είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δε μπορώ να φανταστώ καθόλου (μα καθόλου) πώς θα είναι η ζωή μου του χρόνου τέτοια ημέρα… Και δε μπορώ να παριστάνω ότι δε βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου… Σας φιλώ και εύχομαι σε όλους μας να παλέψουμε και να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, όχι τόσο για εμάς, αλλά για τα παιδιά που έρχονται και που δε φταίνε σε τίποτα να ζήσουν στον τόσο άγριο κόσμο που άλλοι έφτιαξαν γι’ αυτά!!!

118 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά, καλά, αισιόδοξα!!!!!
    Εύχομαι τα επόμενα γενέθλια σου να μας βρουν όλους σε καλύτερες μέρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειρηνη μου κι εγω απο τη μερια μου που ανηκω σε μια γενια που αγωνιζεται με σπουδες για να ζησει ενα καλυτερο αυριο,οπως μας λεγανε καποτε,καθολου βεβαιο δεν ειναι αυτο πια,δεν εχουμε πια δικαιωμα και διαθεση ουτε για ονειρα..παρ'ολα αυτα θα ακολουθησω κι εγω τον αισιοδοξο τροπο γιατι αλλιως δεν βγαινει..και δεν θα πεθανουμε κιολας ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά!!! Ότι επιθυμείς!! Και καλό είναι να μείνουμε αισιόδοξοι όσο μπορούμε βέβαια.
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά, Ειρήνη!!Μια χαρά τα λες.Πάντως, γ ελπίδα πεθαίνει τελευταία....Πολύ νόστιμη η καρφιτσούλα!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρονια πολλα Ειρηνακι με υγεια και ευτυχια !!!
    παντα τυχερη να εισαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά!!!Να έχεις υγεία και ότι επιθυμείς!!!
    Σε ευχαριστούμε για το δωράκι!!!
    Τουλάχιστον να μας μείνει η αισιοδοξία..μια ελπίδα..ένα χαμόγελο..Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είρηνη μου να τα χιλιάσεις! σε καταλαβαίνω απόλυτα ολοι πανω κάτω τα ίδια περνάμε. Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε για το καλύτερο! Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια Πολλά Ειρήνη!!! Του χρόνου τέτοια εποχή όλα θα είναι καλύτερα!!! Εκτός και αν έχουμε...πόλεμο...ε μα πια τι να πω;;; Πόσο χειρότερα μπορεί να είναι από φέτος;;;; Πάτο πιάσαμε...ευκαιρία να σηκωθούμε πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά κορίτσι μου. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και θα δυσκολέψουν κι άλλο. Αν μείνουμε όμως εδώ πρέπει να αγωνιστούμε και να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος.Δυστυχώς η δική μου γενιά και πολλές πριν και μετά,μεγάλωσε με ιδανικά όπως το ''βόλεμα'', η ''κονόμα'', η ''αρπαχτή'',η ''καλή'' και άλλα τέτοια. Όποιοι είχαν άλλα όνειρα έμειναν στο περιθώριο αλλά πίστεψέ με είναι πολύ καλύτερα τώρα γιατί ούτε θεσούλες έχουν να χάσουν,ούτε τζιπ,ούτε πισίνες. Να'σαι καλά και πάντα αισιόδοξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά Ειρήνη!!! Ότι επιθυμείς σου εύχομαι και πάντα με όμορφες δημιουργίες! Είναι τέλεια τα cupcakes, τα λαρτεύω γενικά! Σε περιμένω στο καινούριο μου σπιτάκι www.vallys-cretions.gr όπου σύντομα θα κάνω και εγώ διαγωνισμό για το καλορίζικο! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! οι καρφίτσες δεν είναι ΑΠΛΑ γλύκες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ είναι! ^^ δυστυχώς εγώ δε θα πω "αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα" γτ και εγώ σκέφτομαι ακριβώς όπως εσύ! έχω όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι δεν μπορεί! κάτι θα αλλάξει! ;) φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο δίκιο έχεις!!! Πραγματικά όλοι θα θέλαμε να φύγουμε απο ένα καταπληκτικό και ιστορικό μέρος που όμως οι άνθρωποι που το διοικούν (μιλώ για όλα τα κόμματα) κοίταξαν τόσο πολύ τον εαυτούλη τους που δεν υπάρχει σωτηρία και πάλι εμείς σηκώνουμε το βάρος !!!!

    Σου εύχομαι απο καρδιάς να τα χιλιάσεις και να έχεις υγεία, αγάπη κι ευτυχία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά φιλεναδίτσα και γειτόνισσα και πρώην -δυστυχώς - συμμαθήτρια έτσι όπως μας τα μαγείρεψε ο Δήμος!
    Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και κάθε χαρά για σένα και την οικογένεια που φρεσκοξεκίνησες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΡΗΝΗ μου δεν έχουμε αλλα περιθώρια απο το να αισιοδοξούμε, για κατι καλύτερο. Δυστυχώς είμαστε η γενιά που τα έζησε όλα στο μέγιστο βαθμό. Μεγαλώσαμε χωρίς να μας λείψει απολύτως τίποτα, και τωρα ειναι χειρότερα. Θα τα καταφέρουμε όμως, δεν μπορει!!! Σου εύχομαι χρόνια πολλα για τα γεννεθλια σου, και χαίρομαι που το δωράκι που σου έστειλα συμπίπτει με αυτα. Θα το έχεις απο βδομάδα και ελπίζω να σου αρέσει. Δεν ειναι μεγάλης αξίας αλλα ειναι γεμάτο ΑΓΑΠΗ!! Φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά! Σου εύχομαι ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο γιατί κι εγώ δεν πιστεύω ότι τα υπόλοιπα διορθώνονται με ευχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια Πολλά Ειρήνη και από μένα.
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και αισιόδοξα!
    Να είσαι ευτυχισμένη,να δημιουργείς και να μας κάνεις όμορφα δωράκια!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πεντανόστιμες οι καρφιτσούλες!! Όσο για την κατάσταση που λες, δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.. Ας ελπίσουμε πως θ'αλλάξουν...
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαρούμενα γενέθλια Ειρήνη!!!
    Μακάρι στη ζωή σου , μετά τις βροχές που περνά να την ακολουθεί πάντα ένα ουράνιο τόξο... :))))
    Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειρηνάκι χρόνια σου πολλά!Η ανασφάλεια και το μούδιασα που λές οτι αισθάνεσαι είναι κοινά για όλους μας..Ερχονατι δύσκολες καταστάσεις,αυτό είναι αλήθεια,αλλα απο την άλλη πρέπει να καταλάβουμε οτι η ζωή μας δεν είναι για πάντα..Τουλάχιστον λοιπόν ας προσπαθήσουμε να χαρούμε ό,τι μας έχει απομείνει,πέρα απο υλικά αγαθά..Την οικογένεια μας,τους φίλους,την μουσική,ακόμα και ένα ωραίο πιάτο φαγητό.Κι εμείς όλες τις δημιουργίες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να τα εκατοστήσεις!!!! Και πάνω απ'όλα υγεία και αισιοδοξία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ Ειρήνη μου, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ, απ ότι σήμερα.
    Μακάρι να μην διαψευσθούν οι ελπίδες σου και
    ν ανατραπεί το αρνητικό σκηνικό ΓΙΑ ΣΑΣ!
    Φιλάκια και ευχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου όλους και όλες για τις πολύ όμορφες ευχές σας!!! Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να είμαστε καλά, με υγεία πάνω απ' όλα και πολλή αγάπη γύρω μας, να περνάμε καλά και να κάνουμε τη ζωή μας όσο πιο πολύχρωμη γίνεται!!! Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χρονια σου πολλα με υγεια αισιοδοξια κ δυναμη για αγωνες γιατι μαλλον ερχονται δυσκολες εποχες αλλα εμεις δεν τα παραταμε κ οι δημιουργιες θα ειναι παντα το καταφυγιο μας για να ξεχνιομαστε κ να χαιρομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ειρήνη. Το δώρο μας η προβολή του διαγωνισμού στο KERDISETO http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/KERDISETO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ειρηνη μου χρονια σου πολλα.. ολα γυρω μας ειναι μαυρα..δεν διαφωνω..αλλα αν ολοι μας προσπαθησουμε εστω κ μια μικρη πινελια χρωμα να βαλουμε στην ζωη μας ολα θα δειξουν καλυτερα.. κοιτα ποσο χρωμα εχεις στο blog σου.. ποσοι γνωστοι αλλα κ αγνωστοι σου δινουν ευχες μεσα απο την καρδια τους.. αυτο δεν ειναι ενα μικρο χρωματακι?.. ? τα καλυτερα σου ευχομαι κ να εχεις αγαπη γυρω σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Happy Birthday συνονοματη!!!
    Ο,τι επιθυμεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να τα εκατοστήσεις , να είσαι πάντα γεμάτη όρεξη για ζωή και δημιουργία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρόνια πολλά και καλά! με υγεία και ευτυχία! και του χρόνου ... καλύτερα για όλους!! Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. χρονια πολλα!! πολυ γλυκα και ιδιαιτερα!!

    mamiaki
    mariapara01@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρόνια Καλά και Χαμογελαστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. xronia sou polla kai panta epituxies!
    giannis
    johnmargaris@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αθηνά
    Χρόνια σου πολλά, χαμογελαστά, δημιουργικά και επιτυχημένα!
    chrathin@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Happy Birthday Ειρήνη και πάντα να με πολύ έμπνευση ατέλειωτα χαμόγελα και υπέροχες δημιουργίες...χχχ
    mary2002do@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. xronia sou polla!na eisai panta kala ki eutuxismenh k na mas kaneis polla dwrakia xixi!
    baswtzimopoulou@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ
    LEFKOTHEA
    lefkoz@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ειρήνη.
    Geo
    mamidakisoil@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑ!!!ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ....ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ!!!!!ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,,,,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,....ΙΣΑ ΙΣΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ....ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρόνια Πολλά Ειρήνη μου να τα χιλιάσεις!! Να είσαι πάντα υγιής και αισιόδοξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έτσι θα είναι και τα δικά μου γενέθλια σε λίγο, Ειρήνη. Κρατώ μια μικρούλα ελπίδα κι αυτή είναι να μπορέσω να φύγω από εδώ. Κι εγκαίρως... Σου εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο, φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρόνια πολλά,ότι επιθυμείς.
    Nansy-1970@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. xroia polla!!!!! oti epithymeis pragmatika!!!!
    tha sou pw kai mia eyxh pou mou eipan prin liges meres sta dika mou genethlia, mhn ksexnas na xamogelas, akoma kai an den exeis kapoio logo, kaneis tous allous na anhsyxoun kai panta ma panta to xamogelo einai to monadiko dwro pou to dinoume pragmatika me thn kardia mas kai gyrizei pisw!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Να τα χιλιασεις και συγχαρητηρια για το blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. xronia pollaaaa!!o,ti kaliterooo!!perimenw pws k pws to dwraki-ekplixii!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. σε περιμενω να δεις τι κανουν τα χερακια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χρόνια πολλά! και να σκέφτεσαι θετικά πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ειρηνη αγγελοπουλου26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 7:55 μ.μ.

    χρονια πολλα και ευτυχισμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χρόνια πολλά, καλά και με υγεία...γιατί αυτό μόνο μετράει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Xρόνια σου πολλά!!! Καλώς σε βρήκα!! Υγεία και ευτυχία να έχουμε, όλα τα άλλα θα περάσουν! Μια ζωή την έχουμε, ας την ζήσουμε καλά λοιπόν!!

    Σου προτείνω να διαβασεις το βιβλίο του Λεο Μπουσκάλια "Να ζείς, να αγαπας και να μαθαίνεις".
    Καθε φορά που το διαβάζω νιώθω καλύτερα!
    Φιλιά πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τέλεια και λιγουρευτά!
    οτι και να διαλέξεις για εμάς, γλύκα θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. An kai kathusetrhmena xronia sou pollaaaaa kai kalaaaaaa!!Na eisai panta kala kai dhmiourgikhhhhhhh!!!Kai oson afora ta skoularikakia sou einai super cute pretty teleiaaaa...xexe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. happy birthday to youuu,poluxronh na eisai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thank you gia to dwraki !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πολυτάλαντη Ειρήνη , χρόνια σου πολλάαα πολλάαα πολλάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. xronia sou polla k kala .euxomai na eisai panta dimiourgiki k na ftiaxneis polla polla xaritomena a3esouar pou dinoun mia glukia nota stin zwi mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. xronia sou polla k kala .euxomai na eisai panta dimiourgiki k na ftiaxneis polla polla xaritomena a3esouar pou dinoun mia glukia nota stin zwi mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη, πάνω απ' όλα με υγεία! Πίστεψέ με, ΟΛΑ τα άλλα φτιάχνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Xρόνια πολλά καλά και δημιουργικά...Ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε μια θετική σκέψη για το μέλλον...άλλωστε αν δεν έχουμε ελπίδα δεν έχουμε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στα χειροποιήματά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. είναι αργά για χρόνια πολλά?
    αν και ποτέ δεν είναι!
    Να ζήσεις!
    και πέρνα και από εμένα έχει δωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αν και καθυστερημένα σου εύχομαι Χρόνια πολλά και δημιουργικά πάντα υγεία να έχεις και να είσαι ευτυχισμένη!!!

    φιλιά πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χρόνια πολλά κι από μένα, έστω και καθυστερημένα. Ευχομαι να πραγματοποιηθούν οι αισιόδοξες σκέψεις σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΧΡΌΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!!! (αν και άργησα...)Φιλάκια πολλά και καλο Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. να εισαι παντα υγιεις και ευτυχισμενη με πολλες ιδεες και ακομα πιο πολλες δημιουργιες!!!!

    (didina.naxos@hotmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. χρόνια πολλά με έμπνευση και δημιουργίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλέ εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι ότι έχεις διαγωνισμό!!!!Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σου εύχομαι και ό,τι ποθεί η καρδούλα σου!!!Καλό απόγευμα φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Χρόνια Πολλάααααααααα!!!!! Χρόνια Καλάαααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑΑΑΑΑ!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΑΣ!ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΙΡΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χρόνια πολλά Ειρήνη μου!! τέλειες οι καρφιτσούλες σου!!! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Χρόνια Πολλά και δημιουργικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Χρόνια Πολλά και καλά! Με υγεία πάνω απ'όλα!
    mdrouga@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πολύ ωραίο blog! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!
    afro_stef@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εγώ θα στα πώ με μια μαντινάδα να σου θυμήσω Κρήτη....Από τον κήπο τση καρδιάς
    λευκά σου στέλνω κρίνα
    μαζί με μένα να σου πούν
    χρόνια πολλά και κείνα!!!!

    Σου γράφω και στην καινούργια σου ανάρτηση να είσαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πόσο δίκιο έχεις Ειρήνη για όλα αυτά που λές..τις ίδιες ακριβώς σκέψεις κάνει και η εγγονή μου .για τον κόσμο που σας αφήνουμε εμείς οι μεγάλοι..κάναμε ότι μπορόυσαμε λέει να μην περάσετε όσα δύσκολα περασαμέ εμείς και καταφέραμε το ακριβώς αντίθετο....όμως επειδή η μέρα των γενεθλίων σου πλησιάζει...αφησε τα για λίγο τα άχημα πίσω και κοίτα την ζωή με χαμόγελο..καλή μου... τις ευχέε μου με μια μαντινάδα θα στις στήλω....
    Απ τση καρδιάς μου τον μπαξέ
    λευκά σου στέλνω κρίνα
    μαζί με μένα να σου πούν
    χρόνια πολλά κα κείνα........Πολύχρονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γκοτσοπούλου Πηνελόπη
    χρονια πολλα!!
    pgkotsopoulou@freemail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. μαζι στον αγωνα για ενα καλθτερο αυριο...
    ευη ταν.
    evi.tan@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πριν δυο χρονια περίπου έκανα όνειρα κ σχέδια για το μάλλον. Τώρα ανησυχώ πως κ αυτα έχουν φορολογηθεί κ φοβάμαι να ονειρευτώ. Δυστυχώς, μας έκλεψαν το μέλλον μας. Όμως, ό,τι κ να γίνεται, πρέπει να βλέπουμε κ το ποτήρι μισογεμάτο..θα έρθουν καλύτερες μέρες..εύχομαι κ ελπίζω.
    Χρόνια σ πολλά κ καλά..κοίτα να τα απολαύσεις γτ μια φορά κλείνεις..όσα κλείνεις. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Χρόνια πολλα!!!Σε αυτές το μόνο που μας μένει είναι η αισιοδοξία και η ελπίδα τουλάχιστον αυτά δεν μπορείς να μας τα πάρει κανείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. πολύ όμορφη δημιουργεία θα τα λέμε ! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή