16.9.11

Τα υλικά... αλλιώς!!!

Και να που η ανακύκλωση δεν είναι κάτι θεωρητικό, μια έννοια που σε πολλούς αρέσει αλλά λίγοι την εφαρμόζουν στην πράξη... Ούτε είναι κάτι που αρχίζει και τελειώνει στην εναπόθεση των ανακυκλώσιμων υλικών στον ανάλογο κάδο... Είναι φυσικά και αυτό, αλλά βλέποντας τη σελίδα του Αθανάσιου Μπάμπαλη καταλαβαίνει κανείς πόσο όμορφα, χρηστικά και κυρίως οικολογικά αντικείμενα μπορεί να κατασκευάσει κάποιος αν βλέπει λίγο πέρα από τα συνηθισμένα!!!


Σήμερα, λοιπόν, δε θα σας δείξω κάποιο από τα χειροποιήματά μου. Σας προτείνω, όμως, να ρίξετε μία ματιά σε αυτή τη σελίδα και να δείτε με "άλλο μάτι" κάποια αντικείμενα, μερικά από τα οποία είδα για πρώτη φορά στην έκθεση "Τίποτε δεν πάει χαμένο" που έγινε στο πλαίσιο της δράσης "Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς" το 2010.

8 σχόλια:

  1. EIΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'σαι καλά!! Ήθελα εδώ και μήνε να το κάνω, αλλά τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ... Χαίρομαι που σου αρέσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειρηνακι σ ευχαριστουμε για την σελιδα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Ειρήνη! Καλωσορίζω το σπιτικό σου με τα υπέροχα χειροποιήματα σου!!! Μου αρέσει η ανακύκλωση και την εφαρμόζω και στην πράξη! Χαίρομαι να γνωρίζω ανθρώπους που δημιουργούν έξυπνα με ανακυκλώσιμα υλικά! Υπέροχο το χειροποίημά σου! Μπράβο! Ευχαριστώ για το link! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου κι από εμένα Έλενα και καλώς ήρθες!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το σπιτάκι μου κι ελπίζω να τα λέμε συχνά!! Μόλις εντόπισα κι εγώ το δικό σου... Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο κουκλα μου ωραιο ιστολογιο βρηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή