25.5.11

Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος.

Για όσους και για όσες θα σας ενδιέφερε να δείτε όμορφα κοσμήματα δημιουργημένα με πολλά και διαφορετικά υλικά και τεχνικές και κυρίως με μπόλικο μεράκι, έχω να σας προτείνω μια έκθεση που σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

Τη Δευτέρα 06 Ιουνίου στις 20:00 θα γίνουν στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη τα εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων Χειροποίητου Κοσμήματος!! Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι μόλις δύο ημέρες, οπότε όποιος θέλει να την επισκεφτεί να μην το αμελήσει!! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του χώρου, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.pilea.gr/index.php?Itemid=200&id=57&option=com_content&task=view

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις αγαπημένες μου συμμαθήτριες και περιμένω πώς και πώς να δω φωτογραφίες από την έκθεση, μιας κι εγώ βρίσκομαι εκτός Θεσσαλονίκης αυτή την περίοδο και δεν θα συμμετάσχω... Σας φιλώ :)

6 σχόλια:

  1. Καλέ κοντά μου είσαι..θα έρθω!Στις 7 έρχονται οι foofs bloggers απο την Αθήνα για παρουσίαση και θα είμαι κι εγώ.Θα τους πω αν θέλουν να έρθουν όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είναι πολύ όμορφα!! Να πάτε!! Θα δείτε πολύ όμορφες δημιουργίες!!
    Εγώ δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί, αλλά ελπίζω να μας δωθεί στο μέλλον η ευκαιρία να γνωριστούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Ειρήνη, είμαι η Βάσια και μόλις σε βρήκα!!! Μου άρεσαν πολύ οι δημιουργίες σου, οπότε θα τα λέμε!!! Αν θέλεις, έλα κι εσύ από το σπιτάκι μου, να δεις τα δικά μου πραματάκια!!! Και πάλι μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου κι εσένα Βάσια!! Χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε η μία στο σπιτάκι της άλλης!! Θα τα λέμε συχνά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα Ειρήνη και καλό καλοκαίρι...Δυστυχώς στην έκθεση δεν μπορώ να έρθω γιατί μου πέφτει...κομματάκι μακριά, όμως θα το ήθελα πραγματικά πάρα πολύ.Καλή επιτυχία σε όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα Βάσια και να έχουμε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι!!
    Όντως θα είναι πολύ όμορφα στην έκθεση και ζηλεύω πολύ που δε θα είμαι κι εγώ εκεί... Όλοι οι συμμαθητές μου θα έχουν να παρουσιάσουν πανέμορφες δημιουργίες!! Μόλις μου στείλουν φωτογραφίες, θα τις ανεβάσω να τις δείτε κι εσείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή