2.11.12

Βραβειάκια!!!

Εδώ είμαι και πάλι!! Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε πολύ και σας είχα στο μυαλό μου, αλλά κάτι έχω πάθει και δε μπορώ να κάτσω πολλή ώρα μπροστά στον υπολογιστή, με κουράζει... Έχω λάβει όμως κάποια βραβειάκια και πρέπει επιτέλους να ευχαριστήσω τα κορίτσια που μου τα χάρισαν και να τα στολίσω στο ιστολόγιό μου!!

Για το πρώτο μου βραβείο θέλω να ευχαριστήσω πολύ-πολύ το ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ και τη Φανούλα, που με σκέφτηκαν και μ' έκαναν πολύ χαρούμενη!!


Το δεύτερο βραβείο μου ήρθε από τη φίλη daphnofila και το πολύ όμορφο ιστολόγιό της και συνοδεύεται από τους κανόνες του, που απαιτούν να γράψουμε 7 τυχαία πράγματα για τον εαυτό μας. Κι επειδή έχω κατά καιρούς γράψει αρκετά πράγματα για 'μενα, θα σας πω τα τελευταία νέα μου μιας κι έχω πάνω από 1 μήνα (ουφ!! πέρασε κιόλας τόσος καιρός;!) να σας γράψω!!


1) Επιτέλους σχεδόν εξαφανίστηκαν οι εμετοί και οι ίλιγγοι κι έχω αρχίσει να ξεμυτίζω από το σπίτι, κάτι που με κάνει πολύ-πολύ χαρούμενη. Όχι ότι δεν επιστρέφουν πού και πού, αλλά δεν πτοούμαι!!
2) Η κοιλίτσα μου άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα τις τελευταίες 2-3 βδομάδες και νιώθω ότι κάθε μέρα είναι και πιο μεγάλη :)
3) Ξεκίνησα και πάλι τα μαθήματα κοσμήματος (είμαι στο 3ο έτος φέτος), που είχα αφήσει τον περασμένο χρόνο και νιώθω πολύ γεμάτη με αυτό!!
4) Έχω ένα σωρό πράγματα που θέλω να κάνω, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η μέρα... Νομίζω πως θα τα αφήσω πάλι όλα τελευταία στιγμή και θα τρέχω σαν τρελή με την κοιλιά στο στόμα!!
5) Έχω ξεκινήσει να συγυρίζω το χώρο των δημιουργιών μου, που είχα αφήσει βομβαρδισμένο από πριν το καλοκαίρι κι ελπίζω να τελειώσω γρήγορα για να μπορέσω να ξαναμπω εκεί μέσα...
6) Θα ήθελα πολύ να τα καταφέρω να κατέβω στα Χανιά για τις γιορτές... Είναι και η αδερφή μου εγκυούλα (έχουμε 5-6 εβδομάδες διαφορά) και δε θα καταφέρω να είμαι εκεί όταν θα γεννήσει, οπότε να τη δω τουλάχιστον τότε!!
7) Σήμερα έχει γενέθλια η Ηλιάνα, η μπεμπούλα του αδερφού μου, που γεννήθηκε ακριβώς πριν ένα χρόνο!! Σκάω απ' το κακό μου που δε θα 'μαι στο Ηράκλειο να της δώσω ένα φιλί, αλλά παρηγοριέμαι τουλάχιστον από το γεγονός ότι μπορώ να τη δω έστω μέσω skype...

Ευχαριστώ και πάλι τα κορίτσια για τα βραβειάκια τους κι ελπίζω να με συγχωρέσουν που δε θα τηρήσω τον τελευταίο κανόνα, που θέλει να επιλέξω κι εγώ με τη σειρά μου κάποια ιστολόγια για να τα χαρίσω, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου ποιά τα έχουν πάρει και ποιά όχι... Καλό μήνα και δημιουργικό μήνα να έχουμε!!

14 σχόλια:

  1. καλό μήνα.να προσέχεις την υγεία σου και την εγκυμοσύνη σου κι όλα τα άλλα γίνονται..εμείς εδώ είμαστε..η μπλόγκογειτονιά μας..
    συγχαρητήρια για τα βραβεία , ευχαριστώ για την αποδοχή του δικού μου
    τα 7 στοιχεία σου μου άρεσαν..ωραίο που είστε το ίδιο καιρό έγκυες με την αδελφή σου.το 3 μου άρεσε που ασχολείσαι με αυτό, δε το ηξερα οτι κάνεις κοσμηματακια...θα περιμενω να δω καποια στιγμη κοσμηματα σου..
    χρόνια πολλά στην μικρή ,πολύχρονη και ευτυχισμένη και με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eιρήνη μου μην ανησυχείς λίγο στην αρχή είναι ζόρικα όλα θα πάνε καλά.Και εγώ ήμουν έγκυος μαζί με την αδελφή μου την μέρα που σαράντισε η ανηψούλα μου γέννησα εγώ την Αγγελίνα μου. Να χαίρεστε και την μπεμπούλα σας .φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη μου, καλό μήνα να'χεις! Να τα χαίρεσαι τα βραβεία σου! Να προσέχεις τον εαυτό σου ! Πρέπει να'ναι πολύ όμορφο που περιμένετε μωράκι και εσυ και η αδελφή σου!
    Να χαίρεσαι και την ανηψούλα σου! Να'ναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα χαίρεσαι τα βραβειάκια σου!!!Καλό μήνα και να χαίρεσαι την ανηψούλα σου!!! Πολύ ωραίο να μοιράζεστε την εμπειρία της εγκυμοσύνης με την αδερφή σου...όταν με το καλό γεννηθούν τα μωράκια σας θα είναι σαν διδυμάκια!!!Να την χαρείς όσο μπορείς περισσότερο την εγκυμοσύνη σου...προηγείται!!!Ανεπανάληπτη περίοδος!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Ειρηνη και καλό μηνα!!
    Μπραβο για τα βραβεια που έλαβες!!Δεν ηξερα για το χαρμοσυνο γεγονος της εγκυμοσυνης σου!!Συγχαρητηρια και να εχεις μια καλή και απολαυστικη εγκυμοσύνη!!Χρονια πολλά και στην ανηψούλα σου, του χρονου τα μπεμπε στο παρτυ θα ειναι τρια!!!Να εχεις ενα όμορφο Σαβ/κο και να προσεχεις, φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Ειρήνη! Καλή συνέχεια με ότι κάνεις, και χαίρομαι που ακούω πολλά μωράκια, άλλα να έχουν γεννέθλια, άλλα να καταφτάνουν!
    Να είσαι καλά και να προσέχεις :)

    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mε το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν!!!!!Είναι μωροχρονιά το 2013!Με γεια και τα βραβειάκια!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια..
    Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά και πάνε όλα ομαλά με την εγκυμοσύνη!!
    Πολλά γλυκά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειρήνουλα χάρηκα που διάβασα τα νέα σου!!
    Μην αγχώνεσαι σιγά σιγά όλα θα γίνουν!
    Καλή συνέχεια σε όλα αυτά που κάνεις και να προσέχεις!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με το καλό Ειρηνούλα μου!!!!σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!όποτε μπορέσεις σου έχω και εγώ δύο βραβεια!φιλάκια!
    http://jiubilo.blogspot.gr/2012/11/awards.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειρηνάκι μου, με το καλό το μωράκι σας!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it
    up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks
    Feel free to surf my weblog :: van nelle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. I blog often and I genuinely thank you for your content.
    Your article has truly peaked my interest.
    I'm going to take a note of your blog and keep checking for new details about once per week. I subscribed to your Feed as well.
    Visit my web page ... how to download movies

    ΑπάντησηΔιαγραφή