25.9.12

Τα γενέθλια μου και το πιο γλυκό δώρο...

Την Κυριακή είχα τα γενέθλια μου... Έκλεισα τα... χαχαχα... σιγά να μη σας πω!! Όχι ότι κρύβω την ηλικία μου, αλλά όποιος ξέρει-ξέρει κι όποιος δεν ξέρει μπορεί άνετα να βγάλει συμπέρασμα από προηγούμενες αναρτήσεις μου!! Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε!! Δεν είναι το θέμα μου εκεί, όμως... Είχα τα γενέθλια μου, λοιπόν και για πρώτη φορά στη ζωή μου το "πάρτυ" μου ήταν πρωινό!! Κι όταν λέμε πρωινό εννοούμε κάλεσμα για πρωινό καφεδάκι με όλα τα καλούδια για κεράσματα να τον συνοδεύουν.

Είχαμε να πάμε σε παιδικό πάρτυ πολυαγαπημένης μας μπουμπούς το απόγευμα της ίδιας μέρας και δε γινόταν να περάσουν τα γενέθλια χωρίς να έχω σβήσει τα κεράκια μου!! Φορέσαμε τους σκούφους μας με τον καλό μου, ανασκουμπωθήκαμε και βάλαμε μπρος τα κατσαρολικά μας... Φτιάξαμε μια μηλόπιτα, ένα κέικ λεμονιού, ένα κέικ λάβα σοκολάτας και την τούρτα μας: τούρτα με nutella και καραμελωμένα φουντούκια με τις οδηγίες που βρήκα στο λαχταριστό ιστολόγιο της Tante Kiki!! Είχαμε και την εκπληκτική σπανακοπρασοτυρόπιτα της πεθεράς μου (μια ευγενική χορηγία) για να 'χουμε και κάτι αλμυρό συν ένα τσουρέκι κάστανο από τον Τερκενλή που μας προέκυψε στην πορεία...

Ήρθαν, λοιπόν, φίλοι και λοιποί μου αγαπημένοι και περάσαμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό στο μπαλκόνι του σπιτιού μας, αν και με τόσο ωραία μέρα που μας έκανε μάλλον τους δρόμους θα έπρεπε να είχαμε πάρει!! Πήγαμε και το απόγευμα στο πάρτυ της μικρής Κατερινούλας, της κόρης των κουμπάρων μας που έκλεισε τα 2 της χρόνια και ολοκληρώθηκε ευχάριστα η μέρα μας αυτή...

Έχω, όμως, εξαφανιστεί εδώ και καιρούς από το ιστολόγιο αυτό που τόσο αγαπώ, αλλά και από τα δικά σας, κάτι που με φέρνει στο δεύτερο σκέλος του τίτλου αυτής μου της ανάρτησης... Στο δώρο που μας έτυχε και που με έχει κρατήσει μακρυά σας για τόσο πολύ καιρό... Κι επειδή δε μου αρέσει να πλατειάζω, πολύ μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου!! Ο λόγος που δε μπαίνω τους τελευταίους μήνες ούτε για ένα "γεια" στον υπολογιστή μου είναι το ότι είμαι εγκυούλα (έχω ήδη κλείσει τη 14η εβδομάδα κύησης) κι έχω περάσει ένα διάστημα με εμετούς και ιλίγγους που δε μου άφηνε κανένα περιθώριο όχι για να γράψω κάποια ανάρτηση, αλλά ούτε καν για να το σκεφτώ!! Το ευχάριστο είναι ότι έχω αρχίσει να συνέρχομαι τώρα, αφού αναγκάστηκα να πάρω χάπια, κάτι που τόσο πολύ σιχαίνομαι... Δυστυχώς, δε γινόταν αλλιώς και τώρα έχω ήδη αρχίσει να παίρνω τα "πάνω" μου!!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι κάτι που το θέλαμε πολύ με τον καλό μου και θέλω να ευχαριστηθούμε και να ζήσουμε κάθε στιγμή αυτής της πολύ γλυκιάς αναμονής παρέα... Αυτά τα λίγα, αλλά πολύ σημαντικά για 'μενα είχα να πω προς το παρόν κι ελπίζω η επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε να έρθει σύντομα!! Σας φιλώ όλους και όλες :)

35 σχόλια:

  1. Αγαπητη μας Ειρηνη!Χαιρομαι που διαβασα τα νεα σου και ειδα οτι εισαι καλα!
    Θελω να σου ευχηθω μεσα απο την καρδια μου να εισαι υγιης,δημιουργικη,αισιοδοξη και ευτυχισμενη!
    Ζησε καθε λεπτο αυτη την ομορφη περιοδο της ζωης σου...αλλα οποτε μπορεις να μας γραφεις πως τα πας και πως εισαι!πολλα φιλιαααααααααα,η σκεψη μας θα ειναι μαζι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xόνια πολλά για τα γεννέθλιά σου και πολλές πολλές ευχές για το μωράκι που περιμένεις!!!Να περνάς καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου! Με το καλό το μωράκι σου! Να σας πάνε όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρήνη πολύ πολύ χάρηκα!!! Με το καλό κοπέλα μου!!! Εμένα που όλοι οι μήνες ήταν η κόλαση η ίδια με τις καούρες τους εμετούς και τις ζαλάδες με ανακούφιζε πολύ το πράσινο μήλο! Χρόνια σου πολλά και πάλι με το καλό! Αν χρειαστείς βοήθεια με το θηλασμό με το καλό αν το αποφασίσεις πές μου να σου δώσω μαίηλ φίλης συμβούλου θηλασμού ή και να με ρωτάς ότι θέλεις και μπορώ να βοηθώ εγώ. Πριν 2 εβδομάδες αποθήλασα όσα ξέρω θα στα λέω. Έρχονται κι αυτά μαζί με την απίστευτη χαρά! Πολύ χάρηκα βρε κοπελιά! Ευχές πολλές πολλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου Ειρήνη και με το καλό το μωράκι σας ! Εύχομαι το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου να περάσει χωρίς προβληματάκια και μέσα στην χαρά της αναμονής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Ειρήνη.Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη.Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο blogονέο. Να έχεις μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και όταν με το καλό έρθει η ώρα, το μωράκι να βγει με έναν πόνο.Οι αναγούλες και οι ίλιγγοι είναι τα παράσημα που αποκτάς στην ζωή σου.Όταν με το καλό αντικρίσεις τη φατσούλα που έχεις μέσα σου θα δεις ότι αυτά που πέρασες είναι ένα τίποτα.Φιλιά και καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοριτσάκι με το καλό το μωράκι σου να έρθει...!!πολύχρονη να είσαι και πάντα να δημιουργείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειρηνη μου, τι όμορφο νέο !! Με το καλό το μωράκι σας, να είσαι εσύ καλά για να είναι και το πιτσιρίκι! Εύχομαι οι υπόλοιποι μήνες της εγκυμοσύνης να περάσουν χωρίς προβλήματα ! Α, και να τα χιλιάσεις, γλυκειά μου! Πολύ χάρηκα! Πάντα μια νέα ζωή φέρνει νέα όνειρα και ελπίδες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ευχάριστο νέο Ειρηνούλα!!Αντε με το καλό να έρθει το μωράκι σας.
    Πολύχρονη κιόλας. Τι φανταστικά πράγματα ετοιμάσατε με τον καλό σου!!Πιο πολύ όμως λαχτάρησα αυτό το κεϊκ κάστανο του Τερκενλή. Μου θυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι γλυκιά ανάρτηση
    χρόνια σου πολλά γεμάτα υγεία και ότι επιθυμείς για σένα ,τον άνδρα σου και το παιδάκι που θα έρθει
    καλή ελευθερία να σου ευχηθώ με ένα πόνο
    να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ,,,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΟΜΟΡΦΌΤΕΡΟΙ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΕΟ ΣΟΥ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!!!ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γλυκια μας Ειρηνη!!!
    καταρχην χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις και να εχεις οτι επιθυμεις!!!!!!!
    και δευτερον..ο ερχομος του μωρου σου ειναι το καλυτερο νεο της ημερας αυτης!!!!!
    με το καλο το μωρακι σας και ευχομαι να κυλησουν ολα ομαλα!!!
    σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειρήνη και σύζυγε συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το θαυματάκι σας!!!! Απόλαυσε την κάθε στιγμή που περνάει (ακόμα και με εμετούς)...να ξεκουράζεσαι και να ονειρεύεσαι!!! Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα εγώ δυο πράγματα θα σου συνιστούσα...1ον να διαβάσεις το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό και 2ον να αρχίσεις να ψάχνεις για ring sling! Και τα δυο θα σου λύσουν τα χέρια!!!! Προς το παρόν βέβαια είπαμε να κοιμάσαι όσο πιο πολύ μπορείς!!!!!Andria

    ΥΓ και σε είχα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες....αναρωτιόμουν που χάθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειρήνη μου να τα εκατοστήσεις με υγεία και πολλές χαρές!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειρήνη μου τι υπέροχα νέα ,με το καλό να έρθει το μωράκι σου ,ζήσε την κάθε στιγμή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά, κοριτσάκι μου!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι όμορφα τα νέα σου!!
    Με το καλό και τελειόμηνο να έρθει το μωράκι σας, γερό και δυνατό!
    Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου! Χρόνια ΜΑΣ πολλά δηλαδή, μια κι εγώ είμαι γεννημένη 23 Σεπτέμβρη!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική!Μακάρι να μπορούσα να φάω ένα κομματάκι από τη Νουτελότουρτα!!!!!Αχ!Φιλάκια!Με το καλό το μωράκι!(Φαντάζομαι τι κατασκευές θα φτιάχνετε μαζί!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να τα εκατοστήσεις Ειρήνη μου,να έχεις μπόλικη υγεία,κέφι και χαρά μέσα σου.Χμ....καλή η ιδέα του πρωινού πάρτυ!!!!
    πολλά φιλιά και ότι επιθυμείς-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειρήνη μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα και του χρόνου να τα γιορτάσεις μαζί με το μωράκι που περιμένεις.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κοριτσαρα μου να εισαι καλα γερη δυνατη να το χαρειτε και με το καλο να μας λες τα συναισθηματα σου αν ειανι αυτος ο λογος μην μου αγχονεσαι σε περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αααααααααα, μα τι όμορφα νέα είναι αυτά, Ειρηνάκι μου?!?!!?
    Χάρηκα πάρα πολύ, πραγματικά!!!
    Εύχομαι εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Με το καλό!!
    Χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ευχαριστώ για τις ευχές και που πέρασες από το μπλογκάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειρήνη μου χρόνια σου πολλά και καλά, να έχεις πάντοτε ό,τι επιθυμείς για σένα και για την οικογένειά σου! Με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μέλος στην οικογένεια! Να πάνε όλα καλά! Φιλιά και καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ειρηνάκι, χρόνια σου πολλά για τα γενέθλια και με το καλό το μωρουδάκι που θα έρθει :) Να κάνεις όπως αισθάνεσαι και να το απολαύσεις!
    Σε φιλώ *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειρηνάκι μου πρώτα απ' όλα χρόνια σου πολλά...ότι επιθυμείς!!!..άργησα να περάσω...Τι ευχάριστα νέα,με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειά σας :)!!!!Φιλάκια!!

    el.mar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια σου πολλά :)
    Και συγχαρητήρια για το μωράκι!! Εύχομαι υγεία και στους δύο..
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά εύχομαι αν και λίγο καθυστερημένα. Πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είσαι. Με το καλό να έρθει και το μωράκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα Ειρήνη μου.... Μόλις τώρα διάβασα αυτή σου την ανάρτηση, μ' αυτό το πολύ ευχάριστο γεγονός! Με το καλό, καλή μου, να έλθει το μωράκι σας και μ' ένα πόνο που λέγαν οι παλιές.... Χρόνια πολλά, καλά κι' ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ειρηνάκι χάρηκα τόσο πολύ που διάβασα την ανάρτηση σου!!!
    Σου εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστήσεις και με το καλό να κρατήσετε
    το μωράκι σας στην αγκαλίτσα σας!!!
    Να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή των μοναδικών αυτών εβδομάδων!!
    Πολλά πολλά φιλάκια και καλό σας μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχεις Βραβείο
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/10/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. τι ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!με το καλό γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή