17.5.12

Τις καλύτερες ευχές μου για την έκθεσή μας!!!


Έφτασε η μέρα των εγκαινίων της έκθεσης που εμπνεύστηκε η Ρένα μας και που υλοποιήθηκε με τη βοήθεια όλων εσάς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συμβάλατε στην όλη προσπάθεια!!! Νιώθω πολύ χαρούμενη και πολύ περήφανη, γιατί αποδείξατε πως μέσα από ένα τόσο "ψυχρό" μέσο, όπως θεωρείται ο υπολογιστής και το διαδίκτυο, μπορεί να αναδειχθούν η διάθεση για προσφορά και η ανιδιοτέλεια...

Δυστυχώς, εγώ δεν μπόρεσα να φτιάξω το δικό μου συρτάρι, παρόλο που πριν δέκα περίπου μέρες ζήτησα από τη Ρένα να περάσω να πάρω ένα από το σπίτι της γιατί κάτι είχα σκαρφιστεί... Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα δε μου πάνε όπως τα σχεδιάζω!!! Δεν θέλω να πω πολλά, απλά ότι εύχομαι να αποδειχτεί ότι είναι απλά μια δύσκολη περίοδος που θα περάσει και όλα θα είναι καλύτερα σύντομα... Μ' αυτά και μ' αυτά όμως, δεν κατάφερα να βάλω κι εγώ το χεράκι μου σε αυτή την όμορφη προσπάθεια... Και με στενοχωρεί πάρα-πάρα πολύ αυτό!!!

Αύριο θα είμαι κι εγώ εκεί από νωρίς για να θαυμάσω τις ομορφιές που φτιάξατε και να γνωρίσω όσες θα έρθετε από μακρυά κι όσες δεν έχει τύχει ακόμα να γνωριστούμε από όσες είναι από εδώ!!! Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για την έκθεση κι ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω κι εγώ να δώσω ότι περισσότερο μπορώ γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο!!! Σας φιλώ γλυκά :)

18 σχόλια:

  1. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΟΛΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που θα γνωρίσω πολλές από εσάς που δεν έχει τύχει να συναντηθούμε ποτέ από κοντά!! Θα τα πούμε το βράδυ λοιπόν :)

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους η περιβόητη έκθεση!!!!!!!
    Άντε με το καλό!!!!!!!
    Και μη στεναχωριέσαι ;)!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ μακάρι να μπορούσα να είμαι και εγώ μαζί σας!
    καλή επιτυχία!

    όλα θα πάνε καλά:)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως θα έρθει η ώρα που θα γνωριστούμε με όλες!! Φιλάκια πολλά :)

      Διαγραφή
  4. Περιμένουμε λεπτομέρειες αφού θα την δεις από κοντά. Και μη στεναχωριέσαι.....τώρα που πήραμε φόρα, τίποτα δε μας σταματά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν μπήκα στην έκθεση, έψαχνα ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά μαλλιά που να σε θυμίζει...όταν είδα την αχτίδα, αφού συστηθήκαμε ρώτησα που είσαι για να έρθω να σε γνωρίσω...μου είπε ότι μόλις έχεις φύγει...γκρρρ ήθελα και εγώ τόσο πολύ να σε δω...θα έχουμε ξανά την ευκαιρία είμαι σίγουρη...μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις τον αντρούλη σου και να έρθεις μια βόλτα ακόμα πιο βόρεια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να πω βρε κορίτσι μου!! Το πόσο στενοχωρήθηκα δε λέγεται!! Πραγματικά μέσα στο καλοκαίρι μου φαίνεται θα το οργανώσουμε!! Σε φιλώ :)

      Διαγραφή
  7. Ειρήνη μου χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα παρόλο
    που δεν προλάβαμε να τα πούμε άνετα, δεν πειράζει
    θα μας δοθεί η ευκαιρία ξανά!!
    Φιλιά, καλή εβδομάδα να έχετε και να χαμογελάς ;) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά γλυκιά μου!! Κι εγώ χάρηκα πολύ-πολύ που σε είδα και είμαι σίγουρη πως θα τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά!! Καλή εβδομάδα και σε ΄σενα!!

      Διαγραφή
  8. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμασταν τόσες πολλές που πώς να προλάβουμε να μιλήσουμε με όλες;! Ήταν όμορφα όμως!! Άντε, στην επόμενη φορά με το καλό :)

      Διαγραφή
  9. Εχουμε 2 βραβειάκια για σενα, ελπίζουμε να σου αλλάξουν τη διάθεση έστω και για λίγο! Ελα από το σπιτάκι μας να τα παραλάβεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή