9.4.12

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης και οι λοιπές εκκρεμότητες!!!

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 20:00 έπεσε η αυλαία για το 3ο bazaar χειροποίητης τέχνης Share your art, το πρώτο στο οποίο συμμετείχα ως εκθέτης... Η κούραση είναι μεγάλη, καθώς δήλωσα συμμετοχή χωρίς να έχω ήδη έτοιμο υλικό και βρέθηκα σε μία κατάσταση πανικού, να δουλεύω νύχτα-μέρα για να προλάβω να στήσω έναν αξιοπρεπή πάγκο!! Δε μπορώ να πω οτι το μετάνιωσα, καθώς αν δεν είχα αυτή την πίεση δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή την παραγωγική διαδικασία που με γέμισε χαρά και όρεξη για νέες δημιουργίες, παρόλο που ψέματα δε μπορώ να πω, η προσέλευση του κόσμου ήταν απογοητευτική!! Να είναι καλά οι άνθρωποι δίπλα μου, αφού χωρίς τη βοήθειά τους δε θα είχα καταφέρει τίποτα!! Νιώθω πολύ τυχερή που υπάρχουν στη ζωή μου... Σε επόμενες αναρτήσεις μου θα σας δείξω τί και τί έφτιαξα αυτές τις μέρες :)

Έχουμε όμως μία εκκρεμότητα που δε χωράει άλλη αναβολή!! Σας χρωστάω τα ονόματα των τριών νικητών του giveaway μου και τα δωράκια που κερδίζει ο καθένας... Η διαδικασία ίδια με αυτή της προηγούμενης φοράς: συγκέντρωσα τις συμμετοχές από το blog και το προφίλ μου στο facebook, έκοψα  και δίπλωσα τα χαρτάκια με τα ονόματα, τα έβαλα στην κληρωτίδα και το μαγικό χεράκι της φίλης μου της Φανής τράβηξε τρία χαρτάκια!!


Και... νταραν νταν νταν... οι τυχερές (με τη σειρά που κληρώθηκαν) είναι:
και η sofia
και τα δωράκια τους:

σφυρήλατη καρδούλα-κρεμαστό
από αλπακά σε λαχανί κηροκλωστή

σκουλαρίκια από ασημί ντίζα με μωβ χάντρες
και λευκές περλίτσες

δαχτυλιδάκι από τσόχινο λουλούδι και λευκή πέρλα


Κορίτσια περιμένω να μου στείλετε τα στοιχεία αποστολής των δώρων σας στο mail μου: eirinixeiropoihmata@gmail.com!! Σας εύχομαι να είστε πάντα τυχερές και να τα χαρείτε!!

Κι αφού τελείωσα με τα της κλήρωσης και για να τελειώνω με τις εκκρεμότητές που έχω αφήσει, παραθέτω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις της EvaG, που ενώ έχουν απαντηθεί από την επόμενη μέρα που μου έστειλε την "πρόσκληση", λόγω του bazaar και του γενικότερου τρεξίματος που είχα τις δημοσιεύω τώρα, όπως ακριβώς τις είχα γράψει, ελπίζοντας να μην έχω φανεί γαϊδουρίτσα :)

Πάνω που είπα οτι έκλεισε ο κύκλος του τελευταίου παιχνιδιού των 11 ερωτήσεων για 'μενα με αυτή μου την ανάρτηση, ήρθε η EvaG και με κάλεσε να απαντήσω στις δικές της ερωτήσεις!! Κι επειδή χατίρια δε χαλάω εύκολα, ορίστε ξεκινάω αμέσως με τις απαντήσεις μου:

1. Αγαπημένη εποχή;
Όπως ξαναέγραψα και σε προηγούμενη απάντησή μου, αγαπάω όλες τις εποχές και μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που εναλλάσσονται... Έχω όμως μια μικρή αδυναμία στο καλοκαιράκι!! Με τρελαίνει το σούρουπο δίπλα στη θάλασσα και το ξημέρωμα μετά τα καλοκαιρινά ξενύχτια :)

2. Αγαπημένη ώρα της ημέρας;
Αυτό εξαρτάται από την εποχή, αν και γενικά είμαι παιδί της νύχτας... Όμως οι ώρες που δύει ο ήλιος είναι πανέμορφες όλες τις εποχές του χρόνου!!

3. Με ποιά ταινία έκλαψες ή γέλασες τελευταία φορά;
Αν και είναι ταινία του 2009, την είδα σχετικά πρόσφατα κι έριξα πολύ-μα πολύ κλάμα...
"Hachiko: A dog' s story" 

4. Ποιό τραγούδι σου έχει κολλήσει τον τελευταίο καιρό;
Το Someone like you της Adele, για τη μελωδία του και την απίστευτη φωνή της!!

5. Ένα ελάττωμά σου;
Είμαι αναβλητική και αναποφάσιστη σε σημείο που μπορεί να τρελάνω τους γύρω μου!!

6. Ένα προτέρημα σου;
Πιστεύω στο αδύνατο και δεν το βάζω κάτω εύκολα!! Νιώθω πως έχουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας και πως αν το συνειδητοποιήσουμε, το να αλλάξει ο κόσμος δε θα ακούγεται και τόσο ουτοπικό!!

7. Αγαπημένο λουλούδι;
Μου αρέσουν πολύ τα λουλούδια και αυτή η εποχή που ανθίζουν είναι εκπληκτική!! Αν θα έπρεπε να διαλέξω ένα απ' όλα όσα αγαπώ, αυτό θα ήταν το γιασεμί με το μεθυστικό άρωμά του :)

8. Αγαπημένη ατάκα (δική σου ή κάποιου άλλου);
Σ' έναν κόσμο για λίγους, δε χωράει κανείς... 

9. Αν είχες τη δυνατότητα να πας σε ένα ταξίδι του εξωτερικού, πού θα ήθελες να πας;
Θα ήθελα πολύ το επόμενο μου ταξίδι να είναι κάπου στην Ευρώπη: στην Πράγα, στη Βουδαπέστη, στη Βαρκελώνη, στη Ρώμη, στο Παρίσι...

10. Αγαπημένος ήρωας;
Ο κάθε άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη που παλεύει να επιβιώσει σε μια τόσο άγρια εποχή κι όλοι εκείνοι που θυσιάζουν τη ζωή τους με ανιδιοτέλεια, χωρίς καν να το σκεφτούν, προς όφελος της ανθρωπότητας... 

11. Αγαπημένο άρωμα (ή κάτι που σας αρέσει η μυρωδιά του);
Νομίζω το απάντησα ήδη... η μυρωδιά του γιασεμιού!!


Κι αφού τελείωσα και με τις ερωταπαντήσεις, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κάτια από το stars and icicles για μια καρτούλα που μου έστειλε για τη συμμετοχή μου στο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της!! Αν και βρισκόμαστε σε πασχαλινή τροχιά πλέον, οφείλω να την ευχαριστήσω κι εγώ που είναι τόσο γλυκιά και μπήκε στον κόπο να στείλει από κάτι σε όλους όσους συμμετείχαμε στο πανηγύρι της!! Σας φιλώ και επανέρχομαι σύντομα με τις υπόλοιπες λαμπαδίτσες μου και τα χειροποιήματά μου :)))

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου στο bazaar! Περιμένω με ανυπομονησία τις φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στις τυχερές!!!!Ευχαριστώ που έπαιξες το παιχνίδι ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΌΡΑ για μένα !!!! χαχα Περιμένουμε φωτο.Φιλιά.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ευχάριστη έκπληξη!!!
    Ειρήνη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το πανέμορφο δωράκι σου!!
    Θα το φοράω με καμάρι να βλέπει ο κόσμος τι όμορφα πράγματα φτιάχνεις!!!
    Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου στο bazaar!!
    Και πάλι ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Ειρήνη.Τυχερούλες οι νικήτριες .Καλοφόρετα βρε,και πάντα τέτοια.Η καρδούλα μου άρεσε πάρα πολύ..και τα άλλα βέβαια είναι πολύ γλυκά.Εύγε!!!Καλή Ανάσταση σε όλους-)))φιλιά από Χαλκιδική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κερδισα!! αααααααα χαρηκα πολυ..κ χαρηκα διπλά γιατι το δωρακι μου ειναι υπεροχο απ οτι βλεπω.. τρεχωωωωωω να σου στειλω εμειλ.. καλοοοοοοοοοοο Πασχα κ σ ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή