10.2.12

Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων

Πριν από μερικές μέρες έλαβα το δωράκι της Μαριάννας από το ιστολόγιο onirokosmos στο πλαίσιο της  χριστουγεννιάτικης ανταλλαγής δώρων που διοργάνωσαν η Κικήη Μαρία και η Ρένα!! Ήταν αυτοί οι πολύ όμορφοι και πολύ-πολύ προσεγμένοι κρίκοι για πετσέτες που βλέπετε παρακάτω!! Πολύ ιδιαίτερη ήταν και η συσκευασία που είχε κάνει η Μαριάννα, χρησιμοποιώντας-ανακυκλώνοντας ένα πλαστικό μπουκάλι νερού!!



Μαριάννα μου σε ευχαριστώ πολύ για το δωράκι σου κι εύχομαι να σου άρεσε και το δικό μου εξίσου!!

Υ.Γ. Ίσως η σημερινή μέρα να μην είναι η καλύτερη για μια τέτοια ανάρτηση... Το κλίμα των ημερών επιβάλλει άλλη θεματολογία και σήμερα, ημέρα γενικής απεργίας, ίσως η κουβέντα θα ήταν καλύτερο να κινηθεί σε πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν όλους μας... Αυτό που νιώθω εγώ τον τελευταίο καιρό, στα 29 μου χρόνια και μετά από περίπου 15 χρόνια διαρκούς προσπάθειας ενημέρωσης και αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως και στη χώρα μας και μάλιστα σε ηλικία και εποχές που για άλλους αυτό φαινόταν αστείο (το να "περάσουμε καλά" ήταν πάντα πιο σημαντικό βλέπετε), έχω φτάσει στο σημείο που νιώθω οτι δεν έχω πλέον πολλά να πω!! Ότι είχα να πω αισθάνομαι οτι το έχω ήδη πει εδώ και καιρό κι εξάλλου αισθάνομαι οτι έχει φτάσει η στιγμή των πράξεων και όχι των λόγων... Το βλέπουν αυτό όλο και περισσότερο ακόμα κι εκείνοι που πάντα νόμιζαν οτι "το κακό" βρίσκεται κάπου μακρυά και δεν πρόκειται ποτέ να μας αγγίξει...
Το θέμα με τη φυγή μου από τον blogger το εξετάζω ακόμα, μιας που δεν είμαι η πλέον ειδική σε τέτοια θέματα, παρ' όλη την καλή μου σχέση με τους υπολογιστές. Όταν θα έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω και θα δώσω οδηγίες και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται...

15 σχόλια:

  1. Πολυ πολυ ομορφο!!!!
    ΟΛΟΙ ετσι νοιωθουμε , ας ειμαστε καλα, που ψηφίζαμε τοσα χρονια αυτους !!!
    Και οχι μην φυγεις και εσυ απο την γειτονια μας!!!
    Φιλιααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς γλυκιά μου!! Δεν έχω σκοπό να εγκαταλείψω... Απλά μια μετακόμιση θα κάνω κι αν διαβάσεις την προηγούμενη ανάρτησή μου εξηγώ και τους λόγους!! Να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο :)

      Διαγραφή
  2. Κυρία Ειρήνη περάστε λίγο από το μπλογκ μου να πάρετε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, Δήμητρα, ποια όμως θα είναι η "πράξη"; Τι να κάνουμε άλλο από το να βοηθήσουμε τ' "αδέλφια" μας να μη πεινάσουν και να μην κρυώνουν; Έχω απογοητευτεί τελείως....
    Όσο για τον blogger, ενημέρωσε κι' εμάς!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό το "Δήμητρα" που γράφεις με μπερδεύεις λίγο, αλλά μάλλον σε 'μενα απευθύνεσαι οπότε απαντάω!! Χαχαχαχαχα... Τις πράξεις που θα αλλάξουν την κατάσταση δε θα τις υποδείξω εγώ, θα βγουν μέσα από τη συλλογική δράση. Πιστεύω όμως πως η βοήθεια σε όσους μας χρειάζονται είναι η μία πλευρά του νομίσματος, γιατί αν δεν αλλάξει όλη η δομή του συστήματος στο οποίο ζούμε θα τρέχουμε να βοηθήσουμε τον έναν και στην άλλη γωνία θα εμφανίζονται άλλοι δέκα στα όρια της εξαθλίωσης!! Μην απογοητεύεσαι!! Εγώ είμαι αισιόδοξη πως έχοντας ο ένας τον άλλο, θα τη βρούμε την άκρη... Καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο δώρο παρέλαβες!!!! Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις μιας και όλοι βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση!!!! Ενωμένοι θα παλέψουμε για το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου ειρήνη μου...αχ βρε κορίτσι μου πως σε νιώθω..εγώ πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ένοιαζε μόνο η διασκέδαση...παρατάξεις που κάνανε πάρτυ με μουσική club ενώ κάναμε μάθημα...και μοίραζαν προσκλήσεις για μπουζουκομάγαζα και εκδρομές...γενικές συνελεύσεις άδειες γιατί όλοι θεωρούσαν πως είναι μάταιο ή ελα μωρέ θα αγωνιστουν άλλοι για μένα κι εγώ θα πίνω καφέ...τι να πώ...εγώ πιστευω πως είναι θέμα γενικότερης νοοτροπίας που καλλιεργήθηκε στην ελλάδα και θέλω να ελπίζω πως η κρίση θα τους ξυπνήσει όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Ειρήνη μου! Μόλις πέτυχα το μπλογκ σου και μου αρέσει πολύ! Χαίρομαι ιδιαίτερα να βρίσκω Ελληνες μπλόγκερς με μεράκι για κατασκευές! Εχω ήδη κάνει feature και κάποιους από αυτούς στο δικό μου μπλογκ. Λοιπόν, θα τα λέμε συχνά από δω και πέρα φανάζομαι. Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειρήνη μου τα ιδια συναισθήματα νοιώθουμε όλοι κι εγω προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και πιστεύω πως ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.Παντως πήραμε απο αυτή την ΚΡΙΣΗ γερα μαθήματα όλοι μας!!.Να εισαι καλά φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειρήνη μου το δώρο είναι πάρα πολύ όμορφο!! Ελπίζω με την κρίση όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως ζούσαμε όλα αυτά τα χρόνια και να μην κάνουμεε πάλι λάθη του παρελθόντος! Κουράγιο σε όλους μας και καλύτερα μυαλά!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπέροχο δωράκι!!μπράβο!!!πάντα όμορφα δώρα να σου χαρίζουν και να χαρίζεις!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίο το δωράκι σου Ειρήνη μου!Να τα χαίρεσαι!Οσο για αυτούς τους...άντε μη τους πω καλύτερα ...Αφού τους ψηφίσαμε ,καλά να πάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά από μερικές μέρες απουσίας, επέστρεψα και με χαρά (είχα την αγωνία, για να είμαι ειλικρινής, αν θα φτάσει και μάλιστα...σώο!)είδα ότι παρέλαβες το δωράκι μου! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι ειλικρινά που σου αρέσει! Λάτρεψα τις γατούλες σου από την πρώτη ματιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή