21.2.12

Υπογράψτε και εσείς τώρα! Ας φωνάξουμε όλοι ΟΧΙ ΣΤΗΝ ACTA!!

Οι μέρες περνάνε, αποφάσεις που αφορούν τη ζωή όλων μας παίρνονται για εμάς χωρίς εμάς, η καταπίεση κι οι περιορισμοί σε όλα τα επίπεδα ολοένα και αυξάνονται... Όπως είχα γράψει και σε αυτή μου την ανάρτηση το σχέδιο περιορισμού της ελευθερίας των όσων φωνών υπάρχουν στο διαδίκτυο έχει ψηφιστεί κι από την Ελληνική "κυβέρνηση" και βρισκόμαστε εν αναμονή της ψήφισης του ανάλογου νομοσχεδίου από τη βουλή. Για όποιον ενδιαφέρεται παραθέτω το σύνδεσμο για μια σελίδα, στην οποία συλλέγονται υπογραφές σε παγκόσμιο επίπεδο κατά του σχεδίου ACTA!! Μιας κι εγώ έχω υπογράψει ήδη εδώ και κάποιες μέρες, σκέφτηκα οτι μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιους άλλους κι είπα να κάνω μια ενημέρωση...

Σε προσωπικό επίπεδο, έχω ήδη ξεκινήσει τη μεταφορά του ιστολογίου μου σε πλατφόρμα wordpress ως το ελάχιστο που μπορώ να κάνω ως αντίδραση στην αλλαγή της πολιτικής απορρήτου της google, που θα ισχύσει από την 1η Μαρτίου σε συνάρτηση με τις επιταγές του σχεδίου ACTA. Σίγουρα δεν είναι και η πιο ευχάριστη διαδικασία και ειδικά για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθεί με ούτε με προγραμματισμό ούτε με κάτι ανάλογο... Θα τη βρω όμως την άκρη, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσω κι ελπίζω να μην το μετανιώσω!! 


Πριν σας αφήσω θα ήθελα να σας πω για κάποιες προσφορές που τρέχουν αυτό το διάστημα από τη Γεωπονική Πύλη, που γιορτάζει τα 3 χρόνια λειτουργίας της!! Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ανάρτηση της φίλης love2love, η οποία συμμετέχει κι εκείνη με τον τρόπο της στην όλη προσπάθεια!! Νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να περάσετε μια βόλτα από εκεί ;)

7 σχόλια:

  1. Το θέμα της acta... είναι πιο τρομακτικό ακόμη και από το ΔΝΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;;;;ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΕΗΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω κοπελα μου για την προσθηκη και δυστυχως οσο και να προσπαθουμε χειροτερα μας βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρηνάκι μου καλησπέρες!
    Δεν έχω ιδέα τι είναιο αυτό το πράγμα... πάω να το ψάξω!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις υπέγραψα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Ειρήνη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειρήνη μου , ψήφισα ήδη κι εγώ!!συμφωνώ μαζί σου θα το ψάξω κι εγώ!!φιλάκια θα τα πούμε από κοντά την άλλη κυριακή ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή