3.11.11

Να μας ζήσει η μπεμπούλα μας!!!

Γεννήσαμε!! Γεννήσαμε!! Από χθες στις 15.00 το μεσημέρι λέμε και ξαναλέμε το ίδιο πράγμα στα τηλέφωνα που χτυπάνε ασταμάτητα. Και μόλις κλείσει το τηλέφωνο κοιταζόμαστε μεταξύ μας και γελάμε με αυτόν τον πληθυντικό που χρησιμοποιούμε... Όμως είναι αυτή η αγωνία που νιώθει κανείς περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής, που αισθάνεται οτι με έναν τρόπο συμμετέχει στην όλη διαδικασία. Ήμουν πολύ τυχερή καθώς είχα από τον Αύγουστο κλείσει τα εισιτήριά μου για το Ηράκλειο, όπου μένει ο αδερφός μου κι έφτασα την Τρίτη το βράδυ εδώ, λίγες ώρες πριν μπει η νύφη μου στην κλινική για να γεννήσει!! Το ένστικτό μου δε με πρόδωσε για μία ακόμη φορα... Φυσιολογικός ο τοκετός, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα η μανούλα της και μια πανέμορφη μπεμπούλα 2,750kg και 50cm ήρθε στον κόσμο χαρίζοντας μας απέραντη χαρά κι αμέτρητα χαμόγελα!!

Το 2011 μπορεί να χαρακτηριστεί το έτος των μεγάλων αντιθέσεων για 'μενα. Έχουν συμβεί τόσα ευχάριστα γεγονότα, μία χρονιά που τη χαρακτηρίζει η εθνική μας κατάθλιψη... Κάθε ευχάριστο γεγονός σε προσωπικό επίπεδο, συνοδεύεται από μια "καταστροφή" για τη χώρα και μία κατάσταση που σε προσγειώνει στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα. Μέσα σε αυτόν το χρόνο που η χώρα μας έχει γυρίσει δεκαετίες πίσω, εμείς παντρευτήκαμε, γίναμε νονοί και παντρέψαμε τους γονείς του βαφτισιμιού μας, βαφτίστηκε η κόρη των άλλων μας κουμπάρων, αποκτήσαμε ανιψιό και τώρα ανιψούλα, περιμένουμε κι άλλα μωρά φίλων να γεννηθούνε και σε λίγες μέρες παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του ο αγαπημένος μου ξάδελφος... Μας έχουν καταντήσει να νιώθουμε περίεργα που νιώθουμε καλά και ζούμε τις δικές μας στιγμές πραγματικής ευτυχίας!! Δε λέω περισσότερα, γιατί μια τέτοια μέρα δε θέλω να τους κάνω τη χάρη να θυμώσω... Είναι τόσο λίγοι κι εξάλλου εγώ την άποψή μου την έχω διαμορφώσει πολλά χρόνια πριν για το όλο σύστημα στο οποίο ζούμε.

Επειδή δεν ξέρω πότε θα ξαναβρω την ευκαιρία να ξεκλέψω λίγο χρόνο για μία ανάρτηση θέλω να σας ενημερώσω οτι έχω ήδη από το πρωί της Τρίτης στείλει τα δύο από τα τρία δωράκια της κλήρωσης και περιμένω ακόμα τα στοιχεία της τρίτης τυχερής, της Δήμητρας να μου στείλει τα στοιχεία της για να το στείλω κι εκείνο... Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την a pink dreamer για το δωράκι που μου έστειλε μιας και κέρδισα στο διαγωνισμό που έκανε στο blog της!! Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κουκλίτσα-μινιατούρα που έχει ήδη βρει τη γωνίτσα της στο σπίτι μου :)


21 σχόλια:

  1. να σας ζησει,να το δειτε να μεγαλωνει καλα και υγιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβοοοο!!!Να σας ζήσει,να σας ζήσει βρε....γερή να είναι!!!Να χαίρεστε τέτοιες στιγμές γιατί είναι μοναδικές!!!Σε φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να εισαι καλα ειρηνη μου και να σας ζησει το μωρακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ Ειρηνη μου πόσο όμορφα κι ευχαριστά γεγονότα!!! Ευχομαι να συνεχίσετε να ζείτε τέτοιες στιγμές.....τα άλλα απλά έχουν πάρει το δρόμο τους απο νωρίς και δεν μιλάω για φέτος κι εμείς τυχαίνει να βρισκόμαστε μπροστά και να τα βλέπουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σας ζήσει η μικρή! Μοναδικές στιγμές ευτυχίας!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τυχερη να ειναι η μπεμπουλιτσα κμε υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχαριστα και χαρούμενα νέα..να σας ζήσει η μπεμπούλα..να είναι γερή και δυνατή..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο τέτοια ευχάριστα νέα θέλω πλέον να διαβάζω και να χαίρομαι...να σας ζήσει να την χαίρεστε...να μεγαλώσει σαν τα ψηλά βουνά...και να αισθάνεται πάντα ασφαλής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σας ζήσει η μπεμπούλα!!! Να την καμαρώσετε όπως ποθείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σας ζήσει Ειρηνούλα το ανηψάκι!!Να'ναι πάντα γερό και καλότυχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να το χαιρεστε το ανηψακι σας!!! επισης νομιζω οτι πρεπει να παλευουμε κ να σκεφτομαστε, επεξεργαζομαστε ολα οσα γινονται στη χωρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χασουμε τη χαρα απο τη ζωη μας, αρα δεν νομιω οτι πρεπει να νοιωθεις τυψεις που σου συμβαινουν ωραια πραγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σας ΖΗΣΕΙ η μπεμπα ΕΙΡΗΝΗ μου και να την καμαρώσετε όπως ποθήτε όλοι σας και να νιώθεις πάντα τόσο όμορφα συναισθήματα γλυκιά μου... στο δικό σου μικρόκοσμο αυτές είναι οι αξίες της ζωής μας που μας κάνουν ευτυχισμένους...πάντα τέτοιες στιγμές σου εύχωμαι!!! φιλάκια απο Ηράκειο στο Ηράκλειο αφού εισαι εδώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να σας ζήσει η μικρούλα!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειρήνη μου μήνες τώρα έχω να ακούσω έναν άνθρωπο να είναι καλά και να μιλάει για τόσο ευχάριστα γεγονότα.ειλικρηνά χαίρομαι πάρα πολύ που νοιώθεις έτσι κι εύχομαι να είστε όλοι σας καλά και το μωράκι σας γερό τυχερό κι ευτυχισμένο να είναι.πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειρηνάκι να σας ζήσει η κούκλα και να καλαναστηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον ρου της ζωής..Να σας ζήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να σας ζήσει!!σαν τα ψηλά βουνά!!!! :))) φανταστική και πολύ χαρούμενη με υπέροχα χρώματα η κούκλα της apinkdreamer!!! όπως είδες έχω κι εγώ τη δική μου και την καμαρώνω!!!! :) δεν είναι μαγικά τα δώρα της;;φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Με κάνουν πολύ χαρούμενη... Δεν έχω το χρόνο να γράψω σχόλια στον καθένα ξεχωριστά, αλλά σας ευχαριστώ!!
    @maya:) ήταν ένα πολύ γλυκό δώρο η κουκλίτσα... κι όντως είχε κάτι το μαγικό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κάτι μας κάνει αυτή η apinkdreamer με τις δημιουργίες της!!μας προκαλεί γλυκά συναισθήματα!!χιχιχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή